Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (2024)

Lopper er små insekter som har tøffe neglebånd som bærer mange bust, og kroppene deres er ofte dekket med kammer av brede, flate ryggrader. Lopper er en trussel for kjæledyret ditt, og de kan få det til å få en allergisk reaksjon, noe som vil føre til riper og kløe.

Zevo dreper lopper, men det er viktig å vite at det ikke dreper dem alle på en gang. I stedet er Zevo designet for å brukes som en forebyggende behandling, slik at du kan nyte et loppefritt hjem uten å måtte bekymre deg for neste gang de kommer tilbake.

Zevo er et unikt kvalitetsprodukt som bruker materialer av høy kvalitet for å nå målet om å drepe lopper. Zevo er forskjellig fra andre produkter fordi den er spesielt utviklet for å drepe lopper ved kontakt. Den er laget av naturlige ingredienser og inneholder ingen kjemikalier eller skadelige ingredienser som kan skade kjæledyret ditt.

Hva dreper Zevo?

Zevo dreper effektivt maur, kakerlakker, edderkopper, sirisser, biller, fruktfluer, knott, avløpsfluer, mygg, veps, hornets og gule jakker. Det dreper også 99% av bakterier på toalettet og i tanken. Zevo er registrert hos Environmental Protection Agency som et desinfeksjonsmiddel. Du kan bruke den hvor som helst du trenger for å drepe bakterier uten å bekymre deg for skadelige bivirkninger fra sterke kjemikalier. Og ikke bekymre deg for å glemme når du sist rengjorde toalettet, Zevos unike formel dreper bakterier på alle stadier av livssyklusen deres, slik at du er beskyttet mot ferske avleiringer så vel som dvelende avleiringer som ble etterlatt etter siste besøk på badet. .

Dreper Zevo lopper og flått?

Zevo er et unikt og kvalitetsprodukt som bruker kvalitetsmaterialer for å drepe lopper. Den er enkel å bruke, siden den kan påføres direkte på det loppeinfiserte området. Den beste delen? Den etterlater ingen rester etter påføring, så du trenger ikke å bekymre deg for at kjæledyrene dine blir fettete eller fete.

Hvordan dreper Zevo lopper?

Zevo virker ved å drepe lopper før de kan legge egg eller formere seg. Det tar omtrent to uker for kjæledyret ditt å kvitte seg med de irriterende små skadedyrene, men med Zevo på sin side, vil han kunne komme seg gjennom det med bare minimal kløe og kløe. Zevo dreper lopper ved å bryte ned eksoskelettene deres, noe som får dem til å dehydrere og dø. Dette er grunnen til at det er viktig å bruke Zevo regelmessig slik at du ikke har en infestasjon.

Zevo er et godt valg for alle som ønsker et trygt og effektivt produkt som vil drepe lopper ved kontakt. Zevo er et kvalitetsprodukt som dreper lopper. Det er en unik, ny måte å drepe lopper og flått på. Materialet som brukes i Zevo er av høy kvalitet og det har et design av høy kvalitet.

Er Zevo Spray trygt for kjæledyr?

Zevo spray er et husholdningsrengjøringsmiddel som er laget av naturlige ingredienser. Det er trygt å bruke rundt hjemmet ditt og på kjæledyret ditt, men det kan forårsake irritasjon hvis det kommer i kontakt med sensitive områder som øyne eller munn. Hvis du har spørsmål om hvorvidt Zevo spray er trygt for kjæledyret ditt eller hvordan du bruker det trygt, vennligst kontakt din veterinær før du bruker dette produktet.

Må Zevo sprayes direkte på insekter?

Du trenger ikke å spraye Zevo direkte på feilene. Du kan bruke den på en rekke måter, fra å spraye den gjennom døren og vinduene til å spraye den rundt i hjemmet og hagen. Hvis du har problemer med å finne feilene, prøv å bruke en lommelykt for å finne dem.

Du kan også spraye Zevo direkte på feilene, men vi anbefaler det ikke fordi du vil kaste bort mye av produktet på den måten. Spray i stedet til de er gjennommettede, det vil fungere. Vi har også funnet ut at hvis du sprayer for mye på en gang, kan huset ditt lukte som insektspray i noen dager etterpå (men ikke bekymre deg, du vil merke at lukten forsvinner etter en stund).

Liste over Zevo-produkter som dreper lopper

Zevo er et selskap som lager produkter for å drepe lopper. De har en rekke forskjellige produkter, inkludert spray og sjampo.

Denne listen vil gi en oversikt over noen av deres mest populære produkter.

Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (1)

ZEVO Electric Flying Insect Trap Starter KIT | Enhet | Modell 3 | Myggdreper| Fruktfluefelle | UV-lys tiltrekker insekter |

Pris: $30,18

Egenskaper :

  • ✔️ UV-LYS: Insektsmidler er kjent for å ha kjemikalier. Si farvel til et insektmiddel som kan være skadelig for helsen din. Zevo har ingen kjemiske insektmidler, ingen lukt og ingen søl, så du kan trygt bruke den i alle rom.
  • ✔️ LETT BIO-ATTRAKTANT: Bruker en blanding av blått og UV-lys for å tiltrekke seg insekter som etterligner solens og månens navigasjonslysmønstre. Den etterligner også menneskelig kroppstemperatur for å trekke insekter inn; som mygg, insekter, fluer, fruktfluer, knott, møll og andre flygende insekter.
  • ✔️ TILTREKKER OG ELIMINERER: Bare plugg denne fellen, og den vil bruke et uimotståelig lysspekter og kroppsvarme bio-attraherende midler for kontinuerlig å tiltrekke og fange insekter over tid til en kraftig selvklebende bakside du aldri trenger å røre.
  • ✔️ 24-TIMERS BESKYTTELSE: Fungerer praktisk dag og natt for å beskytte familien din mot irriterende flygende insekter. Du trenger ikke bekymre deg for forrige gang du brukte myggmiddel. Ikke flere frustrasjoner fra fruktfluer med denne kraftige fluefellen innendørs. Det fungerer.
  • ✔️ WALL SCONCE: I motsetning til den tradisjonelle fangeren, trenger Zevos insektfelle bare å festes på veggen din. Kunder elsker denne innendørs veggmonterte bug-zapperen.

Tilleggsinformasjon :

Kjøp nå

Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (2)

Zevo Instant Action for maur, mort og flue Multi-Insect Trigger Spray (12 oz) | Innendørs utendørsbruk – øyeblikkelig handling | Dyrevennlig Safe (3)3

Pris: $27,79 ($0,77 / Fl Oz)

Egenskaper :

Tilleggsinformasjon :

Element dimensjoner
Høyde9,3 tommer
Bredde2 tommer
Lengde2,2 tommer

Kjøp nå

Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (3)

Zevo Flying Insect Trap Refill Kit Mygg og andre insekter Model 3 | 2-(2- pakke)

Pris: $21,72

Egenskaper :

  • Hver patron varer i opptil 45 dager eller til den er full
  • Hver pakke inkluderer 2 påfyllingskassetter (enhet selges separat)
  • Eliminer flygende insekter
  • Kun påfylling av flyvende insektfelle
  • Ingen kjemiske insektmidler, ingen lukt, enkel å bruke

Tilleggsinformasjon :

Kjøp nå

Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (4)

Seresto loppe- og flåtthalsbånd for hunder, 8-måneders loppe- og flåtthalsbånd for store hunder over 18 pund

Pris:

Egenskaper :

  • Gir 8 måneders kontinuerlig forebygging av lopper og flått
  • Seresto loppe- og flåtthalsbånd for store hunder fungerer gjennom kontakt, så lopper og flått trenger ikke å bite hunden din for å dø
  • Veterinæranbefalt loppe- og flåttforebygging for hunder i et praktisk, luktfritt og ikke-fettete halsbånd; Ikke behov for rotete månedlige behandlinger
  • Begynner å avvise og drepe lopper innen 24 timer etter den første påføringen
  • Loppe- og flåtthalsbånd for store hunder hjelper også med å behandle og kontrollere sarkoptisk skabb og dreper lus

Tilleggsinformasjon :

FargeGrå
Element dimensjoner
Høyde1,5 tommer
Bredde4,75 tommer
Lengde4,75 tommer
Vekt0,13 pund
Utgivelsesdato2018-09-08T00:00:01Z

Kjøp nå

Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (5)

Katchy innendørs insektfelle – Catcher & Killer for mygg, mygg, møll, fruktfluer – Ikke-Zapper-feller for buzz-fritt hjem – Fang flygende insekt innendørs med sug, insektlys og klebrig lim (svart)

Pris: $44,99

Egenskaper :

  • Trippel fangstkraft, først tiltrekker UV-lyset insekten, så suger viften den inn og de klebrige limplatene fanger den. Ingen Zapper.
  • Den subtile og stilige fruktflue-, mygg- og myggdreperen, ingen flere stygge feller, kan enkelt plasseres i hjemmet, kjøkkenet eller kontoret som et dekorativt, stilig stykke.
  • Fang innendørs, nær insektridd frukt, planter eller søppelbøtte, og slå av lyset for best resultat.
  • Ikke effektiv på husfluer.
  • Enkel å bruke, velg mellom standard- eller lavhastighetsinnstilling og la den virke magien, EPA Est. Nummer: 93372-CHN-1

Tilleggsinformasjon :

FargeSvart
Element dimensjoner
Høyde9,1 tommer
Bredde5,5 tommer
Lengde5,5 tommer

Kjøp nå

For å konkludere,

Zevo er en naturlig og effektiv måte å kvitte hjemmet ditt for lopper. Den er laget med helt naturlige ingredienser, så den er trygg for kjæledyrene dine og til og med mennesker å bruke i hjemmet.

Måten Zevo fungerer på er ved å drepe eggene og larvene til lopper før de kan bli modne og reprodusere. Dette betyr at når du behandler kjæledyret ditt med Zevo, vil du ikke bare bli kvitt voksne lopper, du vil også bli kvitt hele fremtidige generasjon.

I slekt

Dreper Zevo lopper - skadedyrsfobi (2024)

FAQs

Does Zevo actually work? ›

Yes, Zevo Bug Spray works at killing bugs. It can also work as a light bug repellent. That being said, Zevo alone will not take care of an infestation on your property.

Can you leave Zevo plugged in overnight? ›

24/7 DEFENSE The traps work whether you're home or not — just plug them into a wall outlet and they'll work day and night to continuously help eliminate these pesky bugs. Place the traps in areas that are easily accessible by flying insects, and avoid plugging them in near other light sources at night for best results.

How long does Zevo cartridge last? ›

Zevo Flying Insect Trap uses light to continuously attract flying insects (house flies, fruit flies and gnats) and capture them on to an adhesive backing that you never have to touch. Replace refill cartridge when it's full of insects. Check it every 15 days or as needed.

Where is the best place to put Zevo? ›

Where to Use Zevo Flying Insect Traps
  • Position in outlets near highly-visible, common insect areas.
  • Use in garages, covered porches, entryways, kitchens and more.
  • Place in moderate sized rooms or use multiple devices in large rooms.

Does Zevo keep bugs away? ›

These naturally-inspired active ingredients make Zevo sprays the proven bug-killers they are. They target and shut down biological pathways found in insects not in people or pets. Plus, Zevo sprays are safe for use around people and pets.

What are the side effects of Zevo? ›

Major & minor side effects for Zevo 250 MG Tablet
  • Diarrhoea.
  • Stomach pain.
  • Confusion.
  • Fever.
  • Skin rash.
  • Change in taste.
  • Constipation.
  • Dizziness.
Nov 9, 2021

What bugs does Zevo attract? ›

Zevo Flying Insect Trap uses light to continuously attract flying insects (house flies, fruit flies and gnats) and capture them on to an adhesive backing that you never have to touch.

Is Zevo safe to breathe in? ›

DON'T spray on soft surfaces such as rugs, carpet, cloth or leather furniture, pillows, bedding or curtains. DON'T spray directly on people, animals, plants or food preparation surfaces. DON'T ingest or inhale, use around heat, sparks, grills or open flames, or use if the bottle has been punctured.

Is the smell of Zevo safe? ›

Powered by cornmint and rosemary essential oils, it is safe for use around people and pets (when used as directed). Zevo Insect Killer sprays have no chemical odor or messy residue.

Can Zevo be used on pets? ›

Zevo Instant Actions sprays provide both safe and powerful insect protection that can be used around people and pets.

Does Zevo attract mosquitoes? ›

The Zevo flying insect trap is a straightforward, no-chemical solution for fruit flies, mosquitoes, and other little bugs that somehow make their ways into our homes. Using blue and UV light, the trap naturally lures insects to a replaceable sticky wall on its back side.

Can I spray Zevo on my bed? ›

Use Zevo at the 1st sign of a bug problem to keep one small intruder from becoming a big problem later. DON'T spray directly on people, animals, plants, or food preparation surfaces. DON'T spray on soft surfaces such as rugs, carpet, cloth or leather furniture, pillows, bedding, or curtains.

Can you spray Zevo on kitchen counters? ›

Zevo sprays are designed for BOTH indoor and outdoor use and can be used in any areas where crawling and flying insects are found – even kitchens, bedrooms, and playrooms. Target your spray. To use Zevo, direct the nozzle away from your face towards the insect{s} and spray until they are thoroughly saturated.

Does Zevo work during the day? ›

Yes, there is a bright blue light but in daylight or with normal lights turned on in those rooms, I don't notice it. These are used in my kitchen and bathrooms where I don't see them while sleeping so I have no problems at night. Just be smart about where you put them and you should be fine. Works great!

Does Zevo work on house flies? ›

Zevo Flying Insect Trap uses light to continuously attract flying insects (house flies, fruit flies and gnats) and capture them on to an adhesive backing that you never have to touch. Replace refill cartridge when it's full of insects.

How often do you change Zevo? ›

Zevo Flying Insect Trap uses light to continuously attract flying insects (house flies, fruit flies and gnats) and capture them on to an adhesive backing that you never have to touch. Replace refill cartridge when it's full of insects. Check it every 15 days or as needed.

Does Zevo plug in work? ›

It worked! After about 2-1/2 weeks, my gnat problem seems to be solved. I've left the unit plugged in since the blue light is essentially a night light in that room. The trap is still catching a few really tiny insects and even caught a small spider.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6544

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.