Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (2023)

Du kan være interessert i

Vurder dette innlegget

Anime-verdenen er omfattende og øker eksponentielt hver eneste dag. Med hver anime som kommer til skjermene, kan variasjonen av nye karakterer vokse, og det samme gjør den verbale debatten om "Hvem er sterkest?" Faktisk er det nesten utenkelig å finne ut hvilken karakter som er sterkere enn det motsatte, men tilhengerne bosatt i Japan har valgt i hovedsak de mest effektive anime-karakterene.

Siden en hel masse anime sendes årlig, blir det ganske vanskelig å holde seg med det samme settet med favoritter. Den utbredte høfligheten med å velge hvilke karakterer som er sterkere enn forskjellige, eller hvem som vil vinne i en kamp, ​​blir til en opphetet dialog. En rekke av de svært effektive anime-karakterene har vågale energienheter, mens andre er kroppslig og mentalt robuste.

Disse helt forskjellige tilnærmingene til helter og skurker skaper et ubegrenset utvalg av de sterkeste anime-karakterene. Og i akkurat nås artikkel vil vi sjekke ut en rekke av de sterkeste anime-karakterene på linje med japanske følgere. Så la oss komme i gang uten noe mer.

10. Saiki Kusuo – Disastrous Life Of Saiki Okay

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (1)

Saiki Kusuo er sannsynligvis en av de mest gledelige og sterkeste introverte karakterene i anime-universet, men i det hele tatt liker han ikke alt. Som arving av psykisk energi fra en yngre alder, besitter Saiki alle slags talenter fra telekinese til klarsyn. Ikke desto mindre er baksiden av kreftene hans at det er usedvanlig ukontrollerbart og kan utløse katastrofale anledninger hvis forholdsregler ikke tas.

På grunn av dette må han ta på seg spesielle hansker hvis han ikke trenger å vite det forrige av alle tingene han berører, han bruker spesielle briller for å unngå å gjøre alle mennesker rundt ham til stein og tilfeldige gjenstander eksploderer når han nyser . De to antennene på hodet hans er for å kontrollere hans grenseløse krefter for at han ikke ved et uhell skal ødelegge hele planeten mens han sover. Hvis ikke en av begrensningene kan være der, er Saiki en slags spaserende atombombe.

Du kan være interessert i

  • Japan Charts: Den bestselgende mangaen i 2020 – Anime2You
  • 10 beste spor fra japanske anime-lydspor
  • 30 triste anime-serier å se: Våre beste anbefalinger – FandomSpot

9. Tatsuya Shiba – Uregelmessig ved Magic Excessive College

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (2)

I The Irregular At Magic Excessive College blir Tatsuya Shiba opprinnelig til en elev ved First Excessive College som et ugress. Som et resultat av at Tatsuya Shiba skårer dårlig på opptaksprøven, har han oppdaget å være magisk udugelig og blir først sortert i "Andre klasse". Dette får andre til å undervurdere ham, men alle er brått bevist feil etter å ha oppdaget Tatsuya dumt robust.

I virkeligheten er han født en spesialisert tryllekunstner, som utmerker seg med variert ekspertise sammen med dekomponering, gjenvekst og elementært syn. Han har særegen magisk ekspertise som overgår nesten alle andre. Han utmerker seg i tillegg i ninjutsu og spesialiserer seg på kamp og attentater. Tatsuya er så svært effektiv at det er latterlig å si at han ikke var tilstrekkelig til å klare seg i "First Class".

8. Reinhard Van Astrea – Re:Zero

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (3)

Reinhard van Astrea er i hovedsak den mest effektive sverdmannen i Re:Zero-universet og har muligheten til å rive ned et hjem med en enkelt sving med sverdet. God faktor er at han ikke er en ond person, i alle andre tilfeller kan han skjenke noen helvete. Og det er to årsaker som gjør den nåværende Sword Saint så svært effektiv.

For det første kan han få all den guddommelige beskyttelsen, sammen med Vindfangeren og Føniks, fra forskjellige folk hvis han ønsker det. Phoenix sin guddommelige sikkerhet tillater Reinhard å komme tilbake til livet selv når han dør. For det andre kan Reinhard være veldig godt likt av ånder, siden han er klar til å helbrede seg selv når han er skadet. Med så mye energi kan det faktisk være dumt å prøve Reinhard til en kamp.

7. Makoto Kyogoku – Detektiv Conan

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (4)

Makoto er avbildet som sannsynligvis de mest effektive anime-karakterene og tenåringskampartistene gjennom hele samlingen. Med henvisning til hans utrolige virkemidler, har han kallenavnet "Prince of Kicks". Selv sparket hans alene kan bryte fiendens sverd i to. Personene som har lidd under overgrepene hans, er ofte avbildet med ekstreme ulykker, beslektet med blødninger eller tannfelling.

Mange krysser vanligvis ut eller blir ute av stand til å manøvrere. Som en talentfull og godt trent kampsportutøver er Makoto rask og smidig. Hans observasjonsekspertise og raske responstid lar ham unngå en kule og blokkere sverdskråninger. Han kan bære ned en byggestolpe ved å sparke og slå den gjentatte ganger. Han fremstår i tillegg fullt motstandsdyktig mot smerter, og avviser en kniv som stikker i armen hans som ingenting for viktig.

6. Anos Voldigoad – Misfit of Demon King Academy

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (5)

Anos Voldigoad er hovedpersonen i fantasy-anime-samlingen "The Misfit of Demon King Academy". I likhet med en annen samling, er magisk solid og trolldom kjernen i denne nåtiden med tillegg av en ukonvensjonelt suveren magiker som hovedperson. Gjennom den legendariske tidsalder ble han beryktet ofte kalt demonkongen av tyranni, for sin enorme energi og grusomhet i retning av fiendene sine.

Anos er historiske fortidens sterkeste demonkonge som begynner livet sitt som elev så snart en gang til etter å ha blitt reinkarnert. Som den allmektige demonkongen har Anos en rekke magiske talenter i arsenalet sitt som selv de sterkeste bekymrer ham. Hans krefter varierer fra oppstandelsesmagi til teleportasjonsmagi, og å slå ham med hans personlig skapte strategier er nesten utenkelig.

5. Goku – Dragon Ball

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (6)

Goku er kjent i anime-området for sin energi, til tross for alt, er han sannsynligvis en av de sterkeste dødelige krigerne i multiverset til Dragon Ball, noen ganger kalt i hovedsak den mest effektive og sterkeste krigeren i Universe 7. Til å begynne med, han ble sendt for å ødelegge Jorden som en pjokk, men en hodeskade i en tidlig alder endret hans erindring, og tillot ham å utvikle seg fordi Jordens beste forsvarer.

Gjennom mange år med coaching har Goku tilegnet seg en rekke forskjellige talenter som gjør ham til en vanskelig motstander i en kamp. Det spiller ingen rolle hva hans nye enorme Saiyan-type er, han virker hele tiden å være kul og veldig overveldet. Hans "Ekstremt intuisjon"-type er mye mer dynamisk, noe som gjør ham til det mest effektive vesenet og nesten uovervinnelig.

4. Zeno – Dragon Ball

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (7)

Grand Zeno the Omni-King er den øverste herskeren over hele multiverset og tilsynelatende dets sterkeste vesen. Zeno har anlegget til å umiddelbart utslette noe i løpet av et øyeblikk uten anstrengelse, sammen med bestemte personer, planeter, galakser og til og med universer. Og har utført det ofte ved å ødelegge seks av de atten universene etter et sinneanfall.

Sammen med dette ødela han i tillegg en rekke planeter på grunn av en sport han utførte sammen med sitt fremtidige jeg 200 ganger. Kort fortalt er Zeno bare for overveldet og kan ikke beseires. Av den grunn skremmer Zenos bare tilstedeværelse alle forskjellige guddommer og får dem til å umiddelbart bøye seg tidligere enn ham av bekymring og respekt.

3. Saitama – One Punch Man

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (8)

Saitama bar tittelen på samlingen med stolthet, og var opprinnelig et middelmenneske helt til han gikk gjennom intens coaching som fullstendig omarbeidet ham rett til et overmenneske. Han ser ikke robust ut og er ikke teknisk udødelig, men ingenting han har møtt til dags dato har vært i nærheten av å plage ham.

Saitama trenger ikke å svette for mye for å slå fienden sin, da alt som trengs for ham er "et enkelt slag". Så det er usannsynlig at han blir tatt ut midt i kampen, og av kjedsomhet bruker han på ingen måte full energi. Han er imidlertid ikke bare en overveldet anime-karakter, en av mange raskeste anime-karakterer i universet, og hans kroppslige midler er uovertruffen.

2. Levi Ackerman – Assault On Titan

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (9)

«Menneskehetens sterkeste soldat» og «Mighty Hero» er en rekke av de mye brukte kallenavnene som er gitt til den nåværende troppskapteinen for Survey Corps, Levi Ackerman. Ikke desto mindre er han en stille karakter som ikke ofte viser følelser og har en tendens til å være sløv i talen. Han tenker tidligere enn han handler og er mye ekstra rasjonell enn sine medkamerater.

Imidlertid beskriver hans introverte natur ikke hans potensielle energi. Som en av mange svært effektive anime-karakterer har han demonstrert sin sverdmannekspertise ved en rekke anledninger i samlingen og har bevist sin pris på helt forskjellige arrangementer. Selv Beast Titan, som klarte å utslette nesten hele Survey Corps og utløse kaos til Paradis Island, er ingen match for Levi Ackerman.

1. Gojo Satoru – Jujutsu Kaisen

Topp 10 mektigste anime-karakterer ifølge japanske fans - Anime Galaxy - Vurderingsperson (10)

Satoru Gojo, den pene og stilige mannen, er en Jujutsu-trollmann og en instruktør ved Jujutsu Tech. Innenfor den historiske fortiden til trolldomsverdenen er Gojo anerkjent fordi den sterkeste Jujutsu-trollmannen noensinne har eksistert og er uovervinnelig når det kommer til energi og energi. Enkelt sagt, Gojo er sannsynligvis en av de få anime-karakterene det er utenkelig å drepe ettersom fiendene hans knapt får muligheten til å kontakte ham.

Gojo skaffer seg en hel mengde talenter som omfavner ubegrenset forbannet kraft, uendelighet, hulllilla og ubegrenset tomrom, men det mest bemerkelsesverdige er hans "Seks øyne". The Six Eyes lar Gojo få mest mulig ut av sin grenseløse tilnærming til sin fulle grad. Ved å bruke øynene sine til å omdefinere virkeligheten, kan Gojo forvrenge tid og hus gjennom grensene til et lommeunivers. Gojo bruker dette gudelignende middelet dyktig, noe som gjør ham til en spesielt svært effektiv anime-karakter.

Hvilken av mange etterfølgende svært effektive anime-karakterer er din favoritt? Vær fri til å kommentere ideene dine og sørg for å gå inn for andre karakterer som de som er oppført ovenfor, i tillegg ikke overse å dele denne teksten sammen med andre otaku-venner.

Vi publiserer hver dag anime- og mangainformasjonsartikler, så vær sikker på at du observerer oss på Instagram. Du kan til og med ta en titt på vår animevurderingnettside for ekstra artikler som dette.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 31/07/2023

Views: 5889

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.