SoundCloud-alternatieven voor muzikanten en producenten (2023)

inhoud

 1. SoundCloud: overzicht
  1. achtergrond
  2. gebruiker
  3. Prijsmodel en functies
  4. sterkte en zwakte
 2. Alternatieven voor SoundCloud
  1. band kamp
  2. hartdit.at
  3. gemengde wolk
  4. Toekomstige FM
 3. SoundCloud is handig, maar er zijn alternatieve muziekstreamingdiensten beschikbaar.

Miljoenen gebruikers plaatsen hun muziek op het internetplatform SoundCloud. SoundCloud-gebruikers variëren van gevestigde muzikanten en muziekproducenten tot onbekende kleine bands en soloartiesten. dit is soundcloudDe meest gebruikte dienst onder soortgelijke diensten, maar er zijn veel alternatieven. Bandcamp, Mixcloud, heartthis.at en nog veel meer online muziekstreamingwebsites zijn vergelijkbaar met SoundCloud, waardoor zowel amateur- als professionele muzikanten een platform krijgen om hun nummers te uploaden en te verkopen. Dus wat zijn de beste platforms en hoe verschillen deze services?

SoundCloud: overzicht

geluidswolkHet is marktleider op het gebied van online muziekdiensten waarmee je elk gewenst nummer kunt uploaden. Dit platform is geschikt voor het bedienen van alle muziekgenres enWereldwijd erkende kunstenaarzoals Kanye Westgroot etiketzoals universeel. Er zijn slechts twee kleine vereisten voor het uploaden van audiobestanden. U moet toestemming hebben om het geplaatste materiaal te gebruiken en u mag de auteursrechtwetten niet schenden.

In de loop van de tijd is het scala aan functies van deze uploadservice enorm uitgebreid. Lange tijd richtte de service zich zowel op luisteraars als op muziekmakers, maar de service is de afgelopen jaren uitgebreid omdat SoundCloud tot doel heeft de manier te veranderen waarop gebruikers muziek ontdekken en ernaar luisteren.

achtergrond

SoundCloud werd opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland. Het oorspronkelijke idee voor de website was om muzikanten en producers een platform te bieden om opnames met elkaar uit te wisselen. De dienstverlening evolueert echter snel.Geef iedereen toegang tot nummers die door artiesten zijn geüpload– Gebruikers kunnen nummers rechtstreeks vanaf de website streamen zonder registratie.

Daarom SoundCloudEen soort YouTube om liedjes af te spelen. Hierdoor werd SoundCloud tot voor kort vooral gebruikt door muzikanten die niet bij grote labels betrokken waren. De meeste artiestenprofielen op SoundCloud zijn van muzikanten die min of meer zelfstandig werken, wellicht ondersteund door kleine onafhankelijke platenlabels.

2016 bracht belangrijke veranderingen met zich mee voor SoundCloud.soundcloud gaan. Voordien onderhandelden muziekstreamingdiensten al enkele jaren met grote platenlabels.Verkrijg de rechten op een enorme backcatalogus met nummers, waardoor het aanbod aan muziek wordt vergroot en kan worden geconcurreerd met gevestigde streamingsites als Spotify, Apple Music en het nieuwe maar invloedrijke Tidal. Deze aanbevolen artiesten zijn nu te beluisteren op SoundCloud, maar alleen voor degenen met een SoundCloud Go-abonnement.Nieuw betaald pakket. Nummers die rechtstreeks naar SoundCloud zijn geüpload (niet-ondertekende artiesten, internationale supersterren of labels) kunnen echter door alle gebruikers gratis worden gestreamd.

gebruiker

Het maakt niet uit of het genre rock uit de jaren 70, hiphop, klassieke muziek of techno is. Artiesten gebruiken de SoundCloud-service om hun muziek te posten en een publiek te bereiken. Door het gemak van publiceren is de SoundCloud-site het populairste platform geworden voor het uploaden van mixtapes, remixen en zelfs hele DJ-sets. Volgens officiële cijfers van SoundCloud heeft de dienst ruim 175 miljoen gebruikers, waardoor het voor beiden een geliefd platform is.producenten en consumenten van muziek: Artiesten en labels gebruiken websites voor distributie en marketing, en muziekliefhebbers kunnen naar de nieuwste releases luisteren en nieuwe artiesten ontdekken. En officieel is SoundCloud meer dan alleen een muziekplatform. Er zijn nog veel meer audiobestanden naar de site geüpload, waarvan de meest voorkomende podcasts na muziek zijn.

Als betaald abonnementspakket is SoundCloud Go ontworpen om uw website voor altijd te veranderen. Nu er een enorme catalogus met nieuwe muziek beschikbaar is, is SoundCloud van plan om te concurreren met Apple, Spotify en Co.Abonnement muziekstreamingservice-industrie. Door de hoeveelheid muziek die het gebruikers kan bieden te vergroten, verwacht SoundCloud dat er meer nieuwe gebruikers zullen overkomen van andere streamingplatforms. Dit kan een voordeel zijn voor onbekende artiesten die hun muziek op SoundCloud plaatsen. Hoe meer gebruikers naar muziek luisteren op het platform, hoe groter het bereik, waardoor onbekende artiesten meer potentiële luisteraars kunnen aanboren.

Een van de belangrijkste voordelen van SoundCloud ten opzichte van niet-ondertekende handelingen ten opzichte van alternatieven is'soortgelijke nummers'karakteristiek. Het wordt afgestemd door een algoritme dat is gebaseerd op soortgelijke muziek door in SoundCloud te zoeken.Genres en tags. Dus als je muziek lijkt op die van Kendrick Lamar en je hebt deze correct getagd, zodat de muziekherkenningssoftware van SoundCloud deze op de juiste manier kan vinden en categoriseren, wordt deze waarschijnlijk vermeld onder vergelijkbare trackkoppen aan de rechterkant. Kant van de SoundCloud-artiestenpagina van Kendrick Lamar. Wanneer een luisteraar alle nummers op de Kendrick Lamar-pagina afspeeltEen soortgelijk nummer begint te spelen. Automatisch– Geeft nog onbekende artiesten een geweldige kans om hun doelgroep te bereiken.

Een ander handig hulpmiddel is'Aanbevolen nummers'karakteristiek. Dit wordt gedaan door een ander algoritme dat de luistergewoonten en likes en shares van elke SoundCloud-gebruiker evalueert. Het ontcijfert de muzieksmaak van de gebruiker enUitgelichte mix van populaire artiesten en onbekende actsHet wordt afgestemd op het luistergedrag van de individuele gebruiker.

Prijsmodel en functies

Als u uw muziek wilt publiceren met SoundCloud, zijn er verschillende opties beschikbaar. zoveelgratis accountIn totaal kun je maximaal 3 uur aan audiomateriaal uploaden. allepro-accountHet is nog steeds erg goedkoop, maar geeft je in plaats daarvan 6 uur aan uploadmateriaal. Het biedt ook andere specifieke functies, zoals luisterstatistieken. zoveelpro onbeperktOndertussen kost het account slechts twee keer de prijs van het Pro-account, maar wordt het geleverd met onbeperkte uploads van audiobestanden en gedetailleerde informatie over waar de gebruiker speelt en welke soorten webpagina's en apps luisteraars het vaakst gebruiken. Volledige prijzen en andere informatie over de beschikbare opties voor artiesten zijn te vinden op:SoundCloud Pro-pakketpagina.

Ook als het gaat om het luisteren naar SoundCloud zijn er verschillende modellen. Het streamen van alle audiobestanden die door gebruikers naar SoundCloud zijn geüpload (bestanden die niet onder SoundCloud Go vallen) werkt volledig gratis.zonder registratie. Maargratis registratieJe kunt ook veel nummers gratis downloaden. Muzikanten bepalen zelf per track welke nummers wel en niet gedownload kunnen worden.soundcloud gaanbiedt een muziekdatabase met meer dan 135 miljoen nummers, inclusief releases van enkele van 's werelds beroemdste artiesten, maar dan tegen een maandelijks abonnementsgeld. Pro Unlimited SoundCloud-gebruikers kunnen SoundCloud Go aan hun account toevoegen tegen een klein extra maandelijks bedrag. SoundCloud Go geeft abonnees ook de mogelijkheid om bepaalde nummers en afspeellijsten offline af te spelen, en in tegenstelling tot het gratis pakket zijn er helemaal geen advertenties.

SoundCloud biedt niet alleen muzieksociaal netwerk. Geregistreerde gebruikers kunnen de profielen van andere gebruikers volgen, hun tracks leuk vinden en delen. Een van de handelsmerken van de SoundCloud-service is dat de lengte van elk nummer wordt weergegeven als een golfvorm. Hierdoor kunnen ingelogde gebruikers commentaar geven op verschillende maten van een bepaalde golfvorm van een nummer. Andere functies, zoals de eerder genoemde Featured Tracks-functie, zijn beschikbaar voor iedereen met een geregistreerde account. Deze functies zijn ook beschikbaar voor alle accounttypen, inclusief gratis accounts. Ten slotte kunt u uw SoundCloud-account ook verbinden met Facebook, Twitter, Google+ en Tumblr om uw inhoud op SoundCloud op de markt te brengen.

sterkte en zwakte

Misschien wel de grootste kracht van SoundCloud is het feit dat de webservice een authentiek, gerespecteerd en levendig onderdeel is van de huidige muziekscene.Dit merk is zeer bekend.Het wordt bezocht door muziekmakers en liefhebbers van over de hele wereld. Veel muzikanten en muziekproducenten gaan ervan uit dat ze een SoundCloud-pagina hebben. Omdat het snel is op te zetten, eenvoudig te beheren en, als het op de juiste manier op de markt wordt gebracht en onderhouden, het perfecte digitale visitekaartje voor een artiest kan zijn. U kunt uw account ook binnen handbereik beheren met de SoundCloud-app (beschikbaar voor iOS en Android).

Nadelen van muzikant zijnJe kunt je muziek niet verkopenRechtstreeks via het platform – wat betekent dat je het nummer alleen gratis kunt downloaden of helemaal niet kunt downloaden. Het is echter mogelijk om online te verkopen op externe sites met ingebouwde SoundCloud-links. Dit is een van de voordelen die andere aanbieders (zoals Bandcamp) bieden. Dat wil zeggen, de mogelijkheid om muziek rechtstreeks binnen het streamingplatform te verkopen. Dit is praktischer en winstgevender voor de kunstenaar, en vereenvoudigt en verkort het tegelijkertijd.klantreisVan het ontdekken van artiesten tot het verkopen van deals.

Voordelen nadeel
Basisfuncties en veel functies zijn gratis, inclusief Android- en iOS-apps. Voor het uploaden van audiomateriaal langer dan 3 uur is een betaald account nodig.
Groot bereik en eenvoudige upload- en downloadmethoden Geen directe verkoopopties via het platform
Veel functies vergelijkbaar met sociale netwerken (liken en delen) die kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden

Alternatieven voor SoundCloud

Voor degenen die SoundCloud niet willen gebruiken, zijn er veel alternatieve manieren om je muziek online te promoten. Sommige van deze diensten zijn erop gericht om gebruikers zoveel mogelijk muziek te bieden, terwijl andere zich meer richten op het verkopen van muziek die door artiesten is geüpload. We nemen de bekendste aanbieders onder de loep en wegen hun voor- en nadelen tegen elkaar af. Net als SoundCloud zijn alle onderstaande voorbeelden bedoeld voor muziekmakers en gewone muziekfans.

band kamp

Ook opgericht in 2007band kampHet wordt beschouwd als een van de meest populaire SoundCloud-alternatieven. De meeste muzikanten en bands zijn te vinden op Bandcampongetekend of onafhankelijk label. En sommige van de niet-ondertekende acts hebben een volledige backcatalogus op hun website. Als het op genre aankomt, staat Bandcamp vooral bekend als de favoriete site voor rock- en indiebands. In 2014 introduceerde de site een nieuwe functie genaamd 'Bandcamp for Labels'. Het werd geleidelijk gebruikt door verschillende bekende onafhankelijke labels, waaronder Sub Pop, Epitaph, Ipecac, Ninja Tune en Fat Wreck Chords.

registratiehet bandkampgratisvoor artiesten. Labels zullen echter een bescheiden maandelijks bedrag moeten betalen als ze de site gebruiken om maximaal 15 optredens te promoten. Anders kun je ervoor kiezen om een ​​hoger maandelijks bedrag te betalen om onbeperkte bands te promoten. zoveelBandcamp-website voor labelsWij bieden een volledige prijslijst en informatie over etiketpakketten. Met Bandcamp kun je ook rechtstreeks je eigen muziek verkopen. Zolang je een account hebt (het artiestenaccount van het labelaccount), kun je beslissen of je je muziek gratis weggeeft of tegen betaling downloadt. Het aantal gratis downloads is beperkt, maar kan via microtransacties worden vergroot.

Een voordeel van het verkopen van muziek op Bandcamp isDe omzetdaling is relatief laag: 15% van alle verkopen gaat naar het platform en de artiest of het label houdt de rest. En als een album meer dan 50.000 betaalde downloads krijgt, is de korting van Bandcamp zelfs nog lager: 10%. Als je besluit fysieke kopieën van je muziek te verkopen op cd's, vinyl of merchandise zoals T-shirts of posters, kun je dat eenvoudig doen op je Bandcamp-pagina. De hostsite neemt 10% van de verkoop.

Helaas biedt Bandcamp zeer weinig functies voor sociale netwerken. Je kunt gebruikers volgen, inhoud delen en insluiten op je website, maar je kunt via Bandcamp geen openbare reacties achterlaten of privéberichten naar muzikanten sturen. Je hebt echter wel de mogelijkheid om links naar andere websites of sociale media-accounts op je artiestenpagina op te nemen.

Voordelen nadeel
Gratis te gebruiken met relatief groot bereik Weinig functies voor sociale media
Een gemakkelijke en winstgevende manier om muziek aan je fans te verkopen

hartdit.at

Duits bedrijfhartdit.atEen ander alternatief voor SoundCloud. Niet alleen zijn beide gevestigd in Duitsland, maar ook het uiterlijk en de functionaliteit van heartthis.atopmerkelijk Vergelijkbaar met Marktleiders. De heartthis.at-website biedt ook traditionele golfvormafbeeldingen terwijl een nummer wordt afgespeeld, bevat opmerkingen, likes en shares, en is ook beschikbaar via een Android- of iOS-app.

Als het er echter op aankomt geld te verdienen met zijn muziek, overtreft heartthis.at aanzienlijk zijn concurrenten en rolmodellen.Iedereen kan zijn liedjes gemakkelijk verkopen op de website.– Ook verkrijgbaar als gratis lidmaatschapspakket. Als vergoeding behoudt de Leverancier de volledige waarde van elk tiende van de goederen die via de website worden verkocht. Met de gratis versie van heartthis.at kunt u tot 1.500 MB audiomateriaal in MP3-formaat uploaden. Voor gebruikers die meer nodig hebben, kunt u echter een zeer klein maandelijks of jaarlijks abonnementsbedrag betalen en onbeperkte bestanden uploaden in een verscheidenheid aan extra formaten, waaronder FLAC, WAV, AIF, M4A, AAC, OGG en WMA.

Dit alles doet het klinken alsof heartthis.at inderdaad het perfecte SoundCloud-alternatief is, maar helaas zijn er twee nadelen. Allereerst is de website ergtederAlles wat legaal van SoundCloud kan worden gekopieerd, voelt gekopieerd. Dit gebrek aan creativiteit en branding zorgt ervoor dat heartthis.at minder spannend en boeiend aanvoelt voor zowel artiesten als luisteraars. In feite is het enige onderscheidende kenmerk op zichzelf de wereldkaart, waarmee luisteraars uit verschillende delen van de wereld de muzieksmaak en tagging-trends van hadiths kunnen verkennen. En als je naar de resultaten van deze wereldkaart kijkt, wordt het tweede probleem met heartthis.at benadrukt.beperkt bereik. Het huidige gebrek aan gebruikers betekent dat heartthis.at niet echt kan concurreren met SoundCloud voor de nummer 1 plek op het muziekstreamingplatform.

Voordelen nadeel
Bijna alles wat je nodig hebt in de gratis versie Veel minder gebruikers dan marktleiders
Muziekbestanden verkopen is eenvoudig en eerlijk. Gebrek aan creativiteit: bijna alle functies en ontwerp zijn kopieën van SoundCloud.
Deze app biedt verschillende functies voor sociale media.

gemengde wolk

Ondanks dat ze vergelijkbare namen hebben,gemengde wolkHet verschilt in veel opzichten van SoundCloud. Ten eerste is de muzikale richting van de site, zoals je uit het eerste deel van de naam kunt afleiden, voornamelijk gericht op publiceren.dj-mix. Op SoundCloud zijn ook veel DJ-mixen beschikbaar, maar door de beperkte uploadtijden en mainstream-aantrekkingskracht van de marktleiders zijn ze niet specifiek gericht op dit soort audiobestanden. De meeste nummers op SoundCloud duren tussen de 3 en 6 minuten.

Naast dat het zich primair richt op DJ-mixen, opereert Mixcloud ook als een populair online platform voor podcasts en radioshows (zelfs die zonder muzieksegmenten). Bekende gebruikers van Mixcloud zijn onder meer Barack Obama, Ted Talks en de technische website Wired. Deze unieke focus op audio-inhoud onderscheidt de service van andere aanbieders van muziekstreamingwebsites. Zoals de naam hierboven doet vermoeden, heeft Mixcloud een relatief grote internationale aanhang.

alleeenvoudig rekeningMixcloud is gratis en geeft je toegang tot de gehele database met Mixcloud-uploads en onbeperkte uploads van je eigen materiaal. U krijgt regelmatig te maken met opdringerige advertenties. Luisteraars kunnen upgraden naar:Premium accountVerwijder alle advertenties voor een klein maandelijks bedrag. Muziekmakers kunnen upgraden naar:pro-accountJe krijgt toegang tot verschillende statistieken en extra features, waaronder automatische en gedateerde uploads van bestanden en een gepersonaliseerde Mixcloud-pagina met shows. Een groot nadeel van Mixcloud is het ontbreken van een downloadoptie.Mixcloud is puur een streamingwebsite..

Voordelen nadeel
Targeting op een nichepubliek: Als u rechtstreeks met uw doelgroep wilt spreken, biedt Mixcloud betere ingebouwde genres dan welke concurrentie dan ook. Gericht op een nichepubliek: Als u geen DJ-mixen of audioshows aanbiedt, valt uw materiaal hier mogelijk niet op.
Relatief groot bereik zonder beperkingen op de bestandsgrootte of duur van het uploadbestand Alleen streaming – geen optie voor het downloaden van bestanden

Toekomstige FM

Toekomstige FMNog een onconventioneel muziekstreamingproject dat kan worden beschouwd als een SoundCloud-alternatief. Net als de meeste andere streamingdiensten die we al hebben besproken, heeft The Future FM een niche gekozen om zich te onderscheiden van de massa.dj-mix, maar vooral de totale uitvoeringstijd15 minuten of minder. Dit scheidt deze in New York City gevestigde streamingdienst van Mixcloud en maakt het een geweldig platform voor DJ's die hun materiaal willen presenteren.

Luisteraars kunnen de grote database doorzoeken en mixen filteren op verschillende muziekgenres of stemmingen (bijvoorbeeld vrolijk, romantisch, ontspannen, enz.). Maar desondanks is de hoeveelheid muziekaanbod nog steeds redelijk beheersbaar. The Future FM kent de volgende grote namen, maarTiësto, David Guetta en andere populaire muziekproducentenWereldwijd erkend.

webservice is vollediggratisGebruikers kunnen ze ook uploaden.Onbeperkte audiobestanden. Als je echter zonder commerciële onderbrekingen van The Future FM wilt genieten, is het beschikbaar voor een nominaal maandelijks abonnementsbedrag van 7 USD.

Voordelen nadeel
Gericht op een nichemarkt: ideaal voor DJ's Gericht op een nichemarkt: nutteloos voor muzikanten of luisteraars die niet geïnteresseerd zijn in DJ-mixen.
Onbeperkte uploads relatief klein bereik

SoundCloud is handig, maar er zijn alternatieve muziekstreamingdiensten beschikbaar.

geluidswolkEr zijn veel voordelen. DatMakkelijk in gebruik en werkt soepel,en biedenenorm gebruikersbereik- Het is dus geen verrassing dat dit het populairste platform is voor het gratis uploaden en publiceren van muziek. Het is ook snel en eenvoudig om een ​​account aan te maken, en zelfs een gratis account kan van een amateurmuzikant een zeer professionele artiest maken. Als muziekproducent is het dus logisch om dit populaire portaal te gebruiken om een ​​zo breed mogelijk publiek te bereiken en je releases op de markt te brengen.

Er zijn echter ook genoeg alternatieven voor SoundCloud als het om muziekmarketing gaat. Dit is vooral het geval voor gebruikers die dat willen.hun muziek online verkopenSoundCloud heeft hiervoor geen optie. Het zelf organiseren van betalingstransacties en ontvangstbewijzen kan een hele klus zijn.band kampEnhartdit.atEen geweldige optie voor muzikanten die geld willen verdienen. Beide diensten beschikken al over de infrastructuur om de verkoop af te handelen en bieden meer dan redelijke commissietarieven voor producten die op het platform worden verkocht. Dus als je muziek op streamingdiensten wilt verkopen, raden we je aan er een te gebruiken.

Maar zelfs als u geen muziek online wilt verkopen, maar alleen op zoek bent naar een boeiende en betrouwbare streaming-site zoals SoundCloud, zijn er tal van waardevolle opties beschikbaar. Bepaalde platforms richten zich op specifieke musicals.genre en niche:band kampHet is het favoriete platform van veel rock- en indiebands.Toekomstige FM(en tot op zekere hoogtegemengde wolk) is meer gericht op DJ-mixen. Dus als je in een van deze genres past, kun je profiteren van de ingebouwde doelgroep die deze sites bieden en concurreren met relatief weinig artiesten in vergelijking met SoundCloud.

De waarheid is dat als het gaat om het online promoten van je muziek en het promoten van jezelf als artiest, je aanpak dezelfde moet zijn als bij elke andere online marketingcampagne.Een gedegen en doelgericht marketingplan is de sleutel tot succes.. Het spreekt voor zich dat het gebruik van een combinatie van meerdere streamingdiensten de beste manier is om een ​​zo groot mogelijk publiek te bereiken en je de beste kans te geven om te slagen in de muziek.

 • online verkopen
 • browser
 • Bruikbaarheid
 • digitalisering

gerelateerde artikelen

뮤지션과 프로듀서를 위한 SoundCloud 대안 (7)

Wat zijn de beste alternatieven voor Facebook?

 • sociale media

Vroeger voerden we al onze communicatie uit via telefoontjes en sms-berichten, maar nu zijn de meeste van onze privégesprekken gedigitaliseerd en vrijwel volledig online. Daarom moet u meer aandacht besteden aan gegevensbescherming en privacy-instellingen. Facebook, de koning van de sociale media, wordt in dit opzicht voortdurend bekritiseerd. Daarom hebben we een lijst met Facebook-alternatieven voor je samengesteld:

Wat zijn de beste alternatieven voor Facebook?

뮤지션과 프로듀서를 위한 SoundCloud 대안 (8)

10 beste YouTube-alternatieven in één oogopslag

 • sociale media

YouTube heeft een revolutie teweeggebracht op het internet. Sinds de oprichting van YouTube is de video-inhoud overstroomd en zijn er meer dan 2 miljard gebruikers geregistreerd. Geen enkel ander alternatief komt in de buurt van deze indrukwekkende cijfers. Maar welke andere videoportals zijn er nog meer en wat hebben ze te bieden? 10 van de beste YouTube-alternatieven in één oogopslag.

10 beste YouTube-alternatieven in één oogopslag

뮤지션과 프로듀서를 위한 SoundCloud 대안 (9)

Beste WhatsApp-alternatieven

 • sociale media

Uitnodigingen voor etentjes; updates over werk; Picknick met het universiteitsvoetbalteam: als je WhatsApp niet gebruikt, loop je het risico belangrijke informatie mis te lopen. Met tot nu toe wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers is de app populairder dan welke andere app op de markt dan ook. Dit netwerken heeft echter ook zijn nadelen. De belangrijkste is dat WhatsApp gebruikersgegevens deelt…

Beste WhatsApp-alternatieven

뮤지션과 프로듀서를 위한 SoundCloud 대안 (10)

Spotify-alternatieven: 6 streamingdiensten vergeleken

 • online verkopen

Voor muziekliefhebbers zijn streamingdiensten de beste optie om gemakkelijk naar muziek te luisteren, waar je ook bent. Niet alle streamingdiensten bieden echter dezelfde functies. Het kleine extra aanbod van elke muziekstreamingdienst is een belangrijk onderscheid bij het nemen van een beslissing. In dit artikel wordt dit uitgebreid uitgelegd.

Spotify-alternatieven: 6 streamingdiensten vergeleken

뮤지션과 프로듀서를 위한 SoundCloud 대안 (11)

Hootsuite-alternatieven: wat andere sociale-mediatools te bieden hebben?

 • sociale media

Succesvolle marketingcampagnes op sociale media worden tegenwoordig allemaal uitgevoerd via speciale software die verschillende accounts van verschillende netwerken integreert, waardoor uw werk veel eenvoudiger wordt. De afgelopen jaren heeft Hootsuite zich gevestigd als marktleider op dit gebied. Als het echter om Hootsuite-alternatieven gaat, zijn er veel concurrenten die veelbelovende opties bieden voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoper platform.

Hootsuite-alternatieven: wat andere sociale-mediatools te bieden hebben?
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 04/09/2023

Views: 6390

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.