Hvordan avvise insekter når du camper (2023)

Ingenting kan ødelegge en campingtur som insekter. Selv om de kan tjene et godt formål med å opprettholde naturens delikate balanse, er de ganske irriterende når de prøver å slappe av på campingplassen din. For å gjøre livet mer behagelig, må du vite hvordan du kan avvise insekter når du camper.

Disse campingtriksene for å holde insekter unna vil være spesielt nyttige om våren, på høyden av insektsesongen for de flesteamerikanske steder. Her er enkle måter å unngå å bli plaget på din neste campingtur.

Slik holder du insekter unna campingplassen din

Du bør først vurdere å redusere antallet insekter du ønsker velkommen inn på campingplassen din. Diverseinsektavstøtende og skadedyrbekjempende løsningerkan hjelpe deg med å holde insekter unna campingplassen og unngå kløende myggstikk.

insektsprayer

Hvordan avvise insekter når du camper (1)

Bug spray er den åpenbare. Disse løsningene er ment å sprayes på klær, telt og annetcampingutstyrfor å avvise mygg, flått, lopper og andre insekter. Bug spray inneholder forskjellige ingredienser, som DEET, picaridin og sitroneukalyptus. De må påføres og påføres på nytt med anbefalte intervaller.

Handle insektsprayer.

Bug fakler, lykter og stearinlys

Hvordan avvise insekter når du camper (2)

Fakler, lykter og stearinlys kan brukes sammen med insektspray og andre avstøtende midler eller som frittstående løsninger. Alternativene inkluderer batteridrevne modeller designet for å sitte på encampingbord, hengende lanterner som kan hektes på bobilforteltet ditt, og oppladbare/gjenfyllbare kapsler. Men de gir alle ut en avvisende duft som hjelper med myggkontroll.

Handle fakler, lykter og stearinlys.

Bug Zappere

Hvordan avvise insekter når du camper (3)

Bug zappers henger et sted innenfor eller utenfor bobilen din. De tiltrekker seg insekter og zapper dem når de kommer nærme nok. De fleste bruker UV-lysteknologi for å tiltrekke seg insekter og et lite, kontrollert elektrisk rutenett for zapping.

Handle zappere.

Bugfeller

Hvordan avvise insekter når du camper (4)

Engangs insektfeller er en annen løsning hvis du leter etter noe som er litt rimeligere. De inneholder vanligvis et kjemisk lokkemiddel og en slags klebrig substans for å fange insekter. Du setter dem opp når du kommer til leiren og kaster dem når du pakker sammen.

Handle insektfeller.

Leirbål

Hvordan avvise insekter når du camper (5)

Røyk er en av de beste naturlige insektmiddelene som finnes – insekter hater det. Å tenne bål litt før solnedgang reduserer antallet mygg og andre insekter som er villige til å komme nær nok til å bite eller plage campingfesten din.

Bare sørg for at dupraktisere brannsikkerhetog følger regionale brannrestriksjoner. Hvis campingplassen du valgte ikke har bålplasser, ta med din egenbærbar brannkasseså du kan røyke ut de irriterende insektene.

Hvordan unngå feil under camping

For å redusere feil i eller rundt bobilen din, kan du bruke én, to eller alle fire av disse insektavstøtende ideene. I tillegg er det måter du kan unngå feil helt. Her er noen av våre favoritter:

Velg campingplasser med omhu

Hvordan avvise insekter når du camper (6)

Det er lett å bli lokket av campingplasser rett ved innsjøer, elver og andre vannveier. Men vann er den naturlige grobunnen for mange av insektene du prøver å unngå. Stagnerende vann er spesielt viktig å unngå. Men hvis insekter virkelig kommer under huden din (ordspill), prøv å unngå campingplasser i nærheten av vann.

Søk etter campingplasser og bobilparker i ditt område.

Finn et markiserom

Hvordan avvise insekter når du camper (7)

Å omslutte området under forteltet for bobiler med et skjermrom er en fin måte å skape et insektfritt utendørs oppholdsrom. De fleste vil tilby skjermvinduer med myggnetting for å la rikelig med luft strømme gjennom rommet, men disse vinduene kan ofte lukkes hvis du ønsker å bevare privatlivet ditt.

Handle RV fortelt romfor å finne en modell som er kompatibel med forteltet til bobilen din.

Sett opp et skjermet tilfluktsrom

Hvordan avvise insekter når du camper (8)

Fordelen med et skjermet tilfluktsrom er at du ikke trenger å bekymre deg for kompatibilitet med forteltet ditt. De kan settes opp hvor som helst for å holde uteserveringen fri for ekle, bitende insekter.

Handle innskjermede tilfluktsrom.

Bruk løse klær

Hvordan avvise insekter når du camper (9)

Løse lag kan også bidra til å beskytte deg mot uønskede insektbitt. Det er noen tips som friluftsentusiaster bruker når de legger klær i lag med insekter.

  • Stikk buksene inn i sokkene.
    • Spesielt viktig for å unngå flått når du går i høyt gress.
  • Legg langermede skjorter inn i hanskene.
  • Bruk en buff eller lommetørkle for å beskytte nakken.
  • Ha på en hatt.
  • Don ahodenett for mygghvis ting blir skikkelig stygt.

Handle herre- og dameklær.

Gå inn til rett tid

Hvordan avvise insekter når du camper (10)

Til slutt kan du også unngå tidene på dagen da insekter har en tendens til å være mest aktive: soloppgang og solnedgang. Det er ikke dermed sagt at du ikke vil bli bitt på høymiddag, men daggry og skumring pleier å være høyden på insektaktivitet de fleste steder.

Den store delen med de fleste bobiler er at du kan sitte inne og være skjermet fra insekter mens du ser soloppgang eller solnedgang gjennom panoramavinduene dine.

De beste insektmiddelene for camping

Hvordan avvise insekter når du camper (11)

En av hovedforskjellene i insektmiddel er deres dominerende ingrediens. Så la oss dele de beste insektmiddelene for camping i tre hovedkategorier:

Picaridin-baserte repellenter

Picaridin-baserte frastøtende midler (somdenne fra Sawyer Products) har blitt mer populært de siste årene. I testtilfeller utført av Centers for Disease Control and Prevention (CDC), ble picaridin-avstøtende midler med en konsentrasjon på 20 prosent utført på samme måte som DEET-baserte midler.

DEET-baserte repellenter

DEET har vært kontroversielt i ganske lang tid nå, men de fleste studier tyder på at det er trygt når det brukes som anvist. Testtilfeller har bevist detDEET-baserte repellentermed en konsentrasjon på 15 til 30 prosent yte like effektivt som 20 prosent konsentrerte pikaridin-avvisende midler.

Naturlige frastøtende midler

Eteriske oljer fra sitroneukalyptus er også et effektivt naturlig insektmiddel når det brukes med en konsentrasjon på 30 prosent. Andre essensielle oljer, som timian, salvie og tea tree, kan brukes til å lage et effektivt naturlig insektmiddel.

Husk at sitroneukalyptus IKKE anbefales for barn under tre år, og ingen avstøtende midler anses som trygge for nyfødte babyer under to måneder.

Du kan vurdereandre avstøtende midlerfor små barn, for eksempel bærbare armbånd, myggservietter eller et citronellalys. Selv om det er gjort mindre forskning for å bevise effektiviteten til disse løsningene, kan de være mer komfortable og lettere å bruke på små barn.

Og hvis du vil ha det litt moro med å prøve å bli kvitt insekter på campingplassen din, plukk opp en av dissefeiljakt enheter.

Håndtere feil når du kommer hjem

Hvordan avvise insekter når du camper (12)

Bare fordi du har håndtert feil mens du camper, betyr ikke det at du er i det fri når du kommer hjem. Bugs kan følge deg hjem på klær, campingutstyr eller til og medinne i bobilen din.

Så følg disse tipsene for å minimere sjansene for å bringe insekter tilbake fra campingturene dine:

  • Kast klær i tørketrommelen.Ved å varmebehandle klærne dine i tørketrommelen tørker insekter og deres larver. Gjør dette før du vasker dine skitne leirklær.
  • Sjekk campingutstyr.Hvis utstyret ditt hovedsakelig bor under bobilen din, gjør dette før du forlater leiren. Men hvis alt pakkes ut og lagres i hjemmet eller garasjen, pakk ut alt og se etter feil før du drar dem inn. Dette er også en god mulighet til å vaske utstyret. Bare sørg for at alt tørker helt før du pakker det bort.
  • Forbered deg på neste tur.Rydd ut bug-zappere, fyll på eller lad opp lanterner, og fyll på insektspray.

Med disse tipsene og løsningene i verktøysettet for bobiler kan du holde insekter unna mens du camper, slik at de ikke ødelegger turen. Du vil ha muligheten til å avvise insekter eller skape komfortable, feilfrie rom for å slappe av, selv når du besøker insektvennlige miljøer somEvergladesogMichigan's Upper Peninsula.

Har du andre metoder for å kvitte campingplassen din for insekter? I så fall, del dem med oss ​​i kommentarene nedenfor!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 12/07/2023

Views: 5324

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.