Het lijkt erop dat je de oogcrème op de verkeerde manier aanbrengt. Solliciteren als een professional (2023)

schoonheid

auteur:

18 februari 2021

Redacteur schoonheid en gezondheid

Jamie Schneider

Redacteur schoonheid en gezondheid

Jamie Schneider is beauty- en wellnessredacteur bij mindbodygreen. Ze heeft een B.A. Hij heeft een BA in Histologie en Engels van de Universiteit van Michigan en zijn werk is gepubliceerd in Coveteur, The Chill Times en Wyld Skincare.

18 februari 2021

Onze redacteuren hebben de producten op deze pagina onafhankelijk geselecteerd. Als u iets koopt dat in dit artikel wordt genoemd, wij

een kleine vergoeding verdienen.

Op het eerste gezicht lijkt het aanbrengen van oogcrème eenvoudig. Tik gewoon en ga. Zo is het tenminste gemaakt om er professioneel uit te zien door met professionele precisie over de gevoelige huid te vegen. Maar,zucht, zo eenvoudig is het meestal niet. Afhankelijk van de crème die u kiest, moet u deze mogelijk op andere punten in uw routine gebruiken om alle voordelen van het verwijderen van de zwelling of het bleken te benutten. Wat als ik te veel product aanbreng? Vaarwel, zware, plakkerige oogleden.

Het gebied rond de ogen is de dunste en meest tere huid van het gezicht en is het eerste gebied dat tekenen van veroudering, droogheid en slaapgebrek vertoont. Daarom is het belangrijk om producten voor onder de ogen goed aan te brengen. Dus laten we het opsplitsen. We hebben de experts getikt over hoe je oogcrème als een professional kunt aanbrengen.

advertentie

Deze advertenties worden weergegeven met inhoud van derden en hebben geen controle over toegankelijkheidsfuncties.

Stap 1: Kies uw product.

아이 크림을 잘못 바르고 있는 것 같습니다. 전문가처럼 바르는 방법 (3)

afbeelding hoffelijkheidgeest lichaam groen

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het aanbrengen van oogcrème is slim omgaan met de ingrediënten. Iemand die donkere kringen wil wegwerken, heeft misschien een heel ander product nodig dan iemand die fijne lijntjes wil gladstrijken. De onderstaande lijst is niet uitputtend, maar bekijk snel de beste behandelingen voor verschillende problemen onder de ogen.

  • zwelling:Zoek voor gezwollen oogzakken naar oogcrèmes zoals:Cafeïne. Cafeïne is een vasoconstrictor (die bloedvaten in de huid samendrukt) en kan roodheid en ontsteking helpen verminderen die zwelling kunnen veroorzaken. Bananenextract is ook een belangrijk ingrediënt.Vindiya Gandhi, MD,voorgezwollen ogen.
  • fijne lijnen:voor iemandrimpels onder de ogen, zoek naar crèmes die algen bevatten (dieRemt collageenafbrekende enzymen en helpt fotoveroudering te beheersen), antioxidanten enpeptide. Het bevordert de aanmaak van collageen om de huid stevig en elastisch te maken en is rijk aan antioxidanten.oxidatieve stressHet kan leiden tot fijne lijntjes.
  • Donkere cirkels:Whitening-ingrediënten zijn top voor donkere kringen zoals vitamine C.Arbutine, kojiczuur, ofNiacinamide. Cafeïne doet ook wonderen omdat de ingrediënten (gewoonlijk groene thee genoemd) antioxiderende eigenschappen bevatten die je huid vertellen om "wakker te worden".vermoeid uitziende huid.
  • droge huid:Voor peeling, irritatie of algemene droogheid, gebruik een hydraterende formule. Denkenhyaluronzuur,sluwheid,colloïdale haver,squaleen, enz.
advertentie

Deze advertenties worden weergegeven met inhoud van derden en hebben geen controle over toegankelijkheidsfuncties.

Natuurlijk kun je ook een oogcrème van jam vinden door ingrediënten uit elke categorie te verzamelen.Onze favorietenlijstmeer dan een paar). Ken uw belangrijkste zorgen onder de ogen en vind die ingrediënten in de voorhoede van uw formules.

Stap 2: Weet wanneer je het moet gebruiken.

아이 크림을 잘못 바르고 있는 것 같습니다. 전문가처럼 바르는 방법 (5)

afbeelding hoffelijkheidgeest lichaam groen

advertentie

Deze advertenties worden weergegeven met inhoud van derden en hebben geen controle over toegankelijkheidsfuncties.

Veelgestelde vragen die schoonheidsprofessionals krijgen:Wanneer breng je oogcrème aan?huidverzorgingsroutine?Kijk nog eens naar die ingrediënten! Als een oogcrème actieve ingrediënten bevat (cafeïne, vitamine C, enz.), moet deze op een schone huid worden aangebracht, zodat de ingrediënten het meest effectief werken. Een dikke laag vochtinbrengende crème.

Aan de andere kant, als u een romig product heeft dat uw gebied onder de ogen kan hydrateren, kunt u dit na het aanbrengen van het serum samen met uw vochtinbrengende crème aanbrengen. Getinte oogcrème is meer een hybride huidverzorging/concealer, dus u kunt als laatste gaan.

Stap 3: Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt.

아이 크림을 잘못 바르고 있는 것 같습니다. 전문가처럼 바르는 방법 (6)

afbeelding hoffelijkheidgeest lichaam groen

advertentie

Deze advertenties worden weergegeven met inhoud van derden en hebben geen controle over toegankelijkheidsfuncties.

Laten we nu ingaan op de eigenlijke toepassingsbits. Als het op oogcrèmes aankomt, is er nog wat werk aan de winkel. De meeste deskundigen adviseren een hoeveelheid ter grootte van een erwt over het hele gebied onder de ogen. "Als je te veel gebruikt, kan het product direct in je ogen komen."Joanna Vargas, een beroemde facialist enJoanna Vargas Salon en huidverzorging. "Het gebied is zo gevoelig dat het kan irriteren."

als u iets opmerktduizendenOoggebied (wat heel vaak voorkomt rond de ogen en lippen waar de huid dunner is) kan ook een teken zijn dat u te veel product gebruikt of een product dat te zwaar is voor uw huid. Crèmes en oliën die te zwaar zijn, kunnen keratine in je poriën vasthouden, waardoor kleine witte of gele bultjes ontstaan. Dit is waarom experts het aanbevelen.Bekijk huidverzorgingsproductenals eerste stap.

Stap 4: Dep zachtjes langs het gebied onder de ogen.

아이 크림을 잘못 바르고 있는 것 같습니다. 전문가처럼 바르는 방법 (7)

afbeelding hoffelijkheidgeest lichaam groen

advertentie

Deze advertenties worden weergegeven met inhoud van derden en hebben geen controle over toegankelijkheidsfuncties.

U kunt serums en vochtinbrengende crèmes misschien met een zachte massage aanbrengen, maar het gebied rond uw ogen is veel dunner en gevoeliger. Te veel druk kan aan de tere huid trekken, waardoor fijne lijntjes en irritatie verergeren. Vargas zegt: "Ik klop de oogcrème graag licht of heel zacht. Mijn huid is erg delicaat en gevoelig."geperst in huidverzorgingsproducten.

Tik een hoeveelheid product ter grootte van een parel in een halve cirkel langs het gebied onder de ogen en dep zachtjes met je vinger om te blenden. Veel experts raden aan om de zwakste vinger, de ringvinger of pink, te gebruiken.

Stap 5: Ga omhoog naar het wenkbrauwbot.

아이 크림을 잘못 바르고 있는 것 같습니다. 전문가처럼 바르는 방법 (8)

afbeelding hoffelijkheidgeest lichaam groen

Als je wilt, zegt Vargas dat je kunt doorgaan door zachtjes helemaal tot aan je wenkbrauwbot te tikken. Zorg ervoor dat u niet te ver naar beneden gaat langs de oogleden. Nogmaals, zorg ervoor dat u het product niet in uw ogen krijgt of aan uw ooglidhuid trekt. Een goede vuistregel is "klop rond [het] orbitale bot."Tammy Blake, oprichtergratis + waar, Voorvertelde ons.

Stap 6: Laat ongeveer 1 minuut bezinken.

아이 크림을 잘못 바르고 있는 것 같습니다. 전문가처럼 바르는 방법 (9)

afbeelding hoffelijkheidgeest lichaam groen

Laat het product in je huid trekken, vooral als je van plan bent om make-up te dragen, en ga dan verder met je routine. Als u te veel concealer of zonnebrandcrème aanbrengt, kan het product uitlopen. Laat de actieve ingrediënten hun werk doen! Je hoeft niet te lang te wachten. Wacht ongeveer 30 seconden tot 1 minuut. U kunt dan doorgaan.

Extra oogcrèmetip.

Je kent de basis, maar er zijn een paar manieren waarop je je orbs een beetje een voorsprong kunt geven.aanvullend.Op dagen dat u uw onderooggebied wilt verzorgen, kunt u hieronder een kijkje nemen.

  • Bewaar in de koelkast.Weet je nog dat we hierboven vasoconstrictie bespraken? Koude temperaturen kunnen ook de bloedvaten in je huid vernauwen.Plaats het product in de koelkast.Breng het een paar minuten aan voordat je het aanbrengt en je zult een heerlijk verkoelend gevoel hebben in combinatie met de crème. Het is alsof je een beetje irritatie geeft aan wallen en donkere kringen.
  • Wenkbrauwen knijpen:Vargas beëindigt een oogcrèmebehandeling graag met een klein kneepje in het wenkbrauwbot, wat kan helpen de bloedsomloop te stimuleren en een lift te geven. Wenkbrauwknijpen vindt zijn oorsprong in de Ayurvedische geneeskunde, die zich richt op specifieke drukpunten om wallen en fijne lijntjes te verminderen. Raak het gebied opnieuw zachtjes aan. Denk aan snelle, kleine kneepjes met matige druk in plaats van je wenkbrauwen samen te knijpen.
  • Gebruik van massagehulpmiddelen:Een oogmassageapparaat (meestal een toverstaf, lepel ofmini-paddenstoel), kunt u een zachte massage doen. Besteed speciale aandacht aan gevoelige gebieden en gebruik alleen het gewicht van het hulpmiddel om over de huid te glijden na het aanbrengen van de oogcrème. "Ik werk kleine cirkels naar buiten in de richting van mijn slapen om te ontzwellen", zegt Vargas, "en ik kan de resultaten de volgende ochtend zien." Dit is een leuke kleine behandeling die je niet noodzakelijkerwijs elke keer nodig hebt als je oogcrème aanbrengt, maar als je de hulpmiddelen hebt, kunnen ze wallen helpen verminderen (dit isverhelderend nummerEr zit zelfs een handige applicator bij).

afhaalmaaltijd.

Oogcrèmes kunnen maar een heel klein oppervlak bedekken, maar ervan uitgaande dat je ze correct gebruikt, kan de beladen formule als een tierelier werken. Volg de bovenstaande stappen om het product als een professional aan te brengen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 12/09/2023

Views: 6397

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.