9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (2023)

Å holde Instagram-feeden frisk kan være en konstant kamp. Vi tok en titt på noen av de beste feedene der ute og oppsummerte hva de gjør best. Ta en titt!

Instagram-feeden er veldig viktig.

Når alt kommer til alt, når folk først ser profilen din, ser de den først, i stedet for de individuelle innleggene. Derfor er det viktig ikke bare å planlegge utseendet til hvert enkelt bilde, men utseendet til feeden din.

Feeden danner også merkevarens historie. Når folk ruller nedover danner de seg et inntrykk av en merkevare basert på selve feeden.

Hva er merkevarens tema? Hva er hovedbudskapet? Hvordan dannes disse inntrykkene? En seers svar er basert på deres oppfatning av feeden.

Med det sagt,å lage en god Instagram-feed er en utfordring.

Det er tusenvis av kreative feed-ideer på Instagram. Det er tonnevis av kontoer med attraktive fargevalg. Så hvordan får og opprettholder du en følgers interesse? Hvordan skiller du deg ut?

For å hjelpe deg med å lage en iøynefallende feed, skal vi gi deg noen ekspertideer og vise hvordan du kan brukeSkje Instagram rutenettplanleggerog bilderedigeringsverktøy for å bringe din visjon til live.

9 Instagram-feedideer for å få profilen din til å skinne

Å starte med en plan og vite hva du vil er superviktig. Derfor har vi samlet Instagram-feedideer for å hjelpe deg med å få inspirasjon. Fra fargekombinasjoner til populære mønstre henter du inspirasjon fra disse karakteristiske stilene for å tegne likes og følgere

Instagram-feedidé nr. 1: Bestem Instagram-estetikken din

Alle flotte Instagram-feedideer har én ting til felles – konsekventetemaerog filtre.

Vinnende merker og influencere holder seg til ett eller to filtre. De redigerer også bilder på samme måte. Kanskje debruk arkivbildersom alle ser like ut. De legger til samme mengde lysstyrke, kontrast, metning, eksponering osv. (Her er noen tips for å ta og redigere de beste bildene for Instagram!)

Men disse redigeringene er ikke tilfeldige. Instagrammere visualiserer førstideelt utseende og følelse av feeden deres. Etter det velger de filtre og farger som matcher merkevarens identitet.

Det er enkelt å lage ditt eget unike utseende ved å bruke Skeds innebygde bilderedigeringsprogram. Du kan bruke den til å bruke filtre på bildene dine, og legge til tekst, klistremerker, rammer og andre spesialeffekter, slik at merket ditt har sitt eget særegne utseende.

For å komme i gang, rett og slettlogg inn på din Sked-kontoellerregistrere deg for en gratis prøveversjon, og begynn å lage innlegget ditt ved å klikke på den røde "Opprett innlegg"-knappen øverst i venstre hjørne. Velg kontoen(e) du vil planlegge til fra rullegardinmenyen. Legg til media ved å klikke på plusstegnet. Hold musepekeren over bildet og du vil se et blyantikon der du kan få tilgang til bilderedigeringsprogrammet.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (1)

Dette vil åpne bilderedigeringsprogrammet og gi deg tilgang til en rekke verktøy og effekter du kan bruke til å lage din egen unike estetikk. Som filtre, for eksempel.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (2)

For å fortsette med bildetekster, bruker-, plasserings- og produktmerking og planlegging, klikk "Lagre" øverst til høyre i bilderedigeringsprogrammet.

Til slutt, for å fullføre publiseringsprosessen, klikk på den blå "Lagre"-knappen nederst i høyre hjørne. Vi har satt sammen en dybdeveiledning for hvordanplanlegge Instagram-innlegg& historier som går mer i detalj her. Sjekk det uther.

Minimalistisk

En av de mest populære Instagram-feedideene i designverdenen er minimalisme. Dette er ingen overraskelse. Temaet muliggjør en polert og organisert presentasjon av visuelt innhold.

Minimalisten (@minimalistisk stil) er et av merkene som best uttrykker denne estetikken. Feeden deres inneholder rene og skarpe bilder som viser de forskjellige designerlagde stykkene deres. Ved å holde seg til en minimalistisk stil, er de i stand til å vise frem produktene sine på en ryddig og uberørt måte.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (3)

Fet og levende

En dristig og levende feed er en måte du kan få besøkende til å ta hensyn.

Å ha et lyst fargevalg er flott hvis du ønsker å oppnå et morsomt, muntert og ungdommelig utseende. Hvis du vil ha dristige og levende Instagram-feedideer, kan du ikke se lenger enn til Tara Whitmans (@taramilktea) fôr.

Hun har 881 000 følgere og hun klarte å gjøre kjærligheten for fotografering til en lovende karriere. Hemmeligheten hennes? Feeden hennes avslører dristige og levende bilder av forskjellige steder fra hele verden.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (4)

Monokrom

Monokrome feeder er svært sjeldne på Instagram for øyeblikket.

Det er også alltid i stil.

Så feeden din vil definitivt skille seg ut.

Dette er perfekt for merker med en klassisk personlighet. Kontrasten mellom fargene kan også fremheve flere detaljer på bildene.

Her er et eksempel på det monokrome temaet fra 555design (@555design).

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (5)

Pastell

Mange Instagrammere elsker feeder med pastelltema.

Tross alt, hva er ikke å elske?

Et pastelltema kan lyse opp feeden din og få hjertet ditt til å hoppe over et slag. De er også litt minimalistiske, men levende, så de gjør en god jobb med å fremheve motivet til et bilde.

Matt Crumps (@mattcrump) neon-pastell er en av de beste Instagram-feedideene med roterende pasteller. Hans estetikk har blitt kalt "godterifarget minimalisme." Takket være sin Instagram-estetikk har han samlet 232 000 følgere.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (6)

Instagram-feedidé nr. 2: Velg merkevarens kjernefarger

En måte Instagram-feeden din kan skille seg ut på er ved å gjøre merkevarens kjernefarger fremtredende.

Hvert bilde bør inneholde 1 eller 2 av kjernefargene dine. Det kan være vanskelig å få dette til hvis produktene dine ikke har merkevarens kjernefarger. Men hvis du bruker konsekvente fargede filtre, eller hvis du kan tenke utenfor boksen, er du klar.

Du kan også lage din egen logo og eksperimentere med produktets emballasje. På denne måten vil produktets utseende og følelse legemliggjøre merkevaren din.

Hvis det å holde seg til merkevarens hovedfarger er for mye av en utfordring, så ikke bekymre deg! Du kan lage en feed med fargetema via fargebytteverktøy. Apper somPicsArtogVSCOkan gjøre et komplett overlegg. Eller de kan erstatte et bildes farger med merkevarens kjernefarger.

I SLEKT:Din komplette guide til apper som vil øke din Instagram-tilstedeværelse

Pantone,den ledende autoriteten i farger, er en annen flott konto for å finne inspirasjon til Instagram-feedideer.

Feedens tema har farger som stemmer overens med årets farge. I 2018 annonserte merket ultrafiolett som hovedfargen. Som et resultat har alle innleggene deres et snev av denne fargen.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (7)

Blogger Ellesen Speak (@ellesenparlent) legger konsekvent ut bilder i nyansen av oransje eller rosa. Det er en enkel handling, men det gjør innleggene hennes umiddelbart gjenkjennelige for publikum. Og konsistensen øker den visuelle appellen til hele feeden hennes.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (8)

Tilbake til innholdsmenyen

Instagram-feedidé nr. 3: Fremhev merkevarens identitet

En annen måte du kan få feeden til å skille seg ut er ved å bruke dinmerkeidentitet.

Bestem kvalitetene og egenskapene som representerer produktene og tjenestene dine. Definer merkevarens personlighet og lag innlegg som gjør det tydelig.

Du kan også tenke på rekvisitter og gjenstander som kan representere merkevaren din.

For eksempel definerte Kate Spade Kate Spade-jenta som rask, nysgjerrig, leken og sterk. Hun er en frisinnet heltinne som elsker å dra på eventyr. Så alt sommerkevareinnlegg på Instagramstemmer overens med denne personligheten.

Feeden deres har inspirerende sitater, moteinspirasjon og livsstilsbilder for kvinner. En annen ting er at de legger ut livlige trykk som gjenspeiler deres lunefulle stil.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (9)

Så tenk på merkevarens personlighet.

Etter det, brainstorm om hvordan du kan gjøre denne identiteten mer fremtredende.

Instagram-feedidé #4: Eksperimenter med rutenettoppsett

For de fleste brukere errutenettoppsettav Instagram blir ofte ignorert. Men for estetisk-drevne brukere er rutenettoppsett nøkkelen til å lage en flott feed.

Det er her Skeds planleggerfunksjon virkelig kommer til sin rett fordi den viser deg nøyaktig hvordan innleggene dine vil se ut i et Instagram-rutenett før du publiserer dem.

For å begynne å planlegge rutenettet ditt, gå inn på Sked-kontoen din, og klikk deretter på "Planlegger" på venstre sidelinjemeny.

Når den åpnes, vil du se utkastinnleggene dine til venstre og planleggergrensesnittet i midten (det er den som ser ut som en smarttelefon som viser et Instagram-rutenett).

Alt du trenger å gjøre nå er å dra utkastene dine over til planleggeren og ordne dem for å lage det perfekte rutenettet!

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (10)

Du kan automatisk lagre endringene dine ved å veksle på knappen nederst på telefonskjermen. Du vil se alle endringene dine reflektert i linjen til høyre.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (11)

Her er en liste over Instagram-feedideer for layoutstiler som virkelig skiller seg ut:

Puslespilloppsett

Puslespillet er en av de mest utfordrende Instagram-feedideene å vedlikeholde. Den deler et enkelt bilde i flere bilder. Etter det blir hvert delt bilde lagt ut for å gjenskape sin større versjon.

Her er et eksempel på oppsettet av puslespillet fra Jana (@twigyposts). Hun selger rimelige arkivbilder som er varme, innbydende og unike.

Det som er bra med feeden hennes er at hvert enkelt bilde er koblet til andre bilder på feeden. Så det er interessant å scrolle ned for å se hvordan disse bildene passer sammen.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (12)

Regnbuefôr

Hvis du ikke vil holde deg til merkevarens kjernefarger, kan du dra nytte av regnbuefôret. I utgangspunktet endres hovedfargene i feeden når du ruller nedover.

Et av de beste eksemplene på regnbuens Instagram-feedideer i aksjon er på@thecheerfulchica. For hvert 9 bilde er hovednyansene de samme. På bildet under legger hun ut bilder med rødt som den mest fremtredende nyansen. Men når du blar nedover over disse 9 bildene, blir nyansene i hver blokk litt lysere for å gi plass til neste farge – rosa.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (13)

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (14)

Denne typen feed krever mye innsats siden du må endre fargen med blokker for hvert 3., 6. eller 9. bilde. Det betyr at rekvisittene og filtrene du bruker kan fortsette å endre seg. Du må også planlegge hvordan fargene i feeden skal gå over.

Sjakkbrett feed

Dette er en av de peneste Instagram-feedideene.

Et sjakkbrett er når hvert annet bilde har en lignende bakgrunn eller fargeskjema. Noen veksler mellom lysere og mørkere bakgrunner. Andre veksler de vanlige bildene med sitater.

På bildet nedenfor finner du et eksempel på sjakkbrettmatingen av@cerebralmist. Feeden hennes veksler med et sitat i svart bakgrunn, etterfulgt av et bilde.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (15)

Vertikal linjemating

En av de beste Instagram-feedideene er temaet vertikale linjer.

Trikset for å fjerne det er å gjøre den midterste fôringen hvit (eller en annen karakteristisk farge).

Du kan legge til inspirerende sitater på midtfeeden for å lage en vertikal linje. Du kan også sørge for at bildene på siden er relatert til hverandre, og til sitatet i midten.

Med dette temaet trekkes seerens oppmerksomhet naturlig mot midten av feeden. Det er også mer sannsynlig at de liker å rulle nedover feeden på grunn av den unike estetikken.

Et godt eksempel på temaet vertikale linjer er i @elskabodys feed. Hun selger giftfrie hudprodukter som har helt naturlige ingredienser. Igjen, hun legger ut sitater midt i feeden, og bildene på siden trekker frem en lignende estetikk.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (16)

Instagram-feedidé nr. 5: Lek med ord

Hva om du ikke er til den typiske reise-, mat- eller livsstilsnisjen som de fleste merker på Instagram? Ingen bekymringer!

Du kan bruke tekst i bilder og leke med ord for å få frem merkevarens budskap.

Legg ut motiverende sitater og inspirerende meldinger. Denne strategien er ofte best egnet for B2B-er eller ideelle organisasjoner.

For å legge til tekst til bildene dine, last den opp til Sked og åpne den i bilderedigering. Derfra klikker du bare på "Tekst"-ikonet på verktøylinjen og velger skrifttype, størrelse, farge og justering du vil bruke for meldingen.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (17)

Trenger du et eksempel på hvordan tekst kan brukes godt, så ta en titt påMarketing Solveds feed. Selskapet annonserer hundrevis av gratis markedsføringsstrategier, opplæringsprogrammer og ressurser. Men feeden deres inneholder sitater som vil få resonans hos markedsførere og gründere. De markedsfører ikke produktene sine direkte, men de har fått en betydelig tilhengerskare.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (18)

Instagram-feedidé #6: Bruk flotte fonter og typografi

Å lage en Instagram-feed som har gode fonter er viktig hvis du planlegger å legge ut inspirerende sitater ofte. Dette er også en god idé, hvis du er et designbyrå eller en kreativ person som ønsker å imponere kunder.

For å få typografiinspirasjon, besøk Erik Marinovichs (@erikmarinovich) fôr. Han er designer, skriftkunstner og bedriftseier. Feeden hans er også fylt med hans egne kreasjoner. Takket være dette har han jobbet med merker som Nike, Target, Google, Facebook og mer.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (19)

Et annet eksempel er Ahda (@misterdoodle). Han inkorporerer vakre kurvede bokstaver og inspirerende sitater i illustrasjonene sine. Dette førte til at han fanget kunder som Sunday Times U.K., Citizen Apparel blant mange andre.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (20)

Instagram-feedidé #7: Bruk illustrasjoner

Hva om du er lei av å legge ut produktbilder og vil piffe opp? La oss si at du er lei av å legge ut varierte bilder av pizzaen du selger hver uke.

Hvorfor ikke prøve å lage produktillustrasjoner med en overraskende vri?

Et godt eksempel erGucci sin#GucciGift kampanjesamarbeid med Ignasi Monreal. Kunstnerne laget 80 illustrasjoner. Disse fortalte mytene om Hellas og Roma, renessansemalerier, middelalderalkymi, spansk epoke blant mange andre. Hver illustrasjon inkluderte Guccis ready-to-wear produkter og tilbehør.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (21)

McDonald's Singaporebrukte også illustrasjoner for å legge til en interessant vri på produktbildene deres. De la til en joggeløype rundt bildet av frokostmåltidene deres for å vise hvordan det holdt folk på farten. I et annet innlegg hadde de et bakteppe av en mann som pustet ild for å promotere deres Spicy Chicken McNuggets.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (22)

Instagram-feedidé #8: Lag videoer som forteller historier

Mens flere legger ut bilder, dreper andre det med vittige ogkreative korte videoer.Sistnevnte er den nyeste typen innhold for å tjene følgernes hjerter og tid – og med god grunn.

Hvis de sier at et bilde er verdt tusen ord, så avideo kan være verdt en million!

Så Instagram-videoer har kraften til å gjøre historier levende.

Faktisk, astuderefra Newswhip fant at mens gjennomsnittlig engasjement for bilder økte med 46,4 prosent i 2017, økte gjennomsnittlig engasjement for videoinnlegg med 53 prosent.

Det betyr at engasjementnivået for videoer slår engasjementet for bilder. Mens kommentarer førte til flere likes per innlegg, fikk videoer i gjennomsnitt flere kommentarer.

Nå, hvordan frisker du opp feeden din med videoer? Du kan følge Zach King (@zachking) for å få Instagram-inspirasjon.

Hvem er Zach King?

Til å begynne med kan han krympe, gjøre om til en statue og gjøre klesvask til en kattunge. Tro meg ikke? Så sjekk ut feeden hans fylt med kreative videoer som har flotte visuelle effekter.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (23)

De smarte redigerte videoene hans førte til at han fikk 20,9 millioner følgere på Instagram. I et intervju sa han at nøkkelen til suksessen hans var at han prøvde å formidle merkevarens budskap ved hjelp av sin egen stemme. Siden hans følgere er barn, er videoene hans rettet mot å være relatert til dem.

Vanligvis tenker han på et videokonsept med ham som hovedperson. Deretter legger han til en uventet vri for å få seerens oppmerksomhet.

Hva kan merkevarer lære av Zachs suksess? Vet hva merkevarens stemme og personlighet er. Prøv deretter å lage historielinjer med en uventet vri.

Instagram-feedideer #9: Velg en kant og hold deg til den

Å velge en kantlinje (og holde seg til den!) er en måte å få feeden til å skille seg ut. Ikke bare gjør de at feeden din ser ut til å ha en konsekvent estetikk, men de er også enkle å gjøre.

Her er noen av de vanligste grensetemaene på Instagram:

Hvite kanter

Hvis du vil holde det enkelt, hvorfor ikke bruke temaet med hvit kant? Til tross for at du legger ut bilder med en rekke farger, vil feeden din se konsekvent ut, og det er noe du enkelt kan gjøre med Sked. Det bidrar også til jevn plassering av bildene dine.

For å legge til en ramme til bildene dine, åpne Skeds bilderedigering, velg "Ramme" fra verktøylinjen, og velg deretter stilen og størrelsen du foretrekker.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (24)

LoveBody—en virksomhet som spesialiserer seg på naturlig bad og kroppspleie—er en fan av temaet hvit kant. Temaet er perfekt for fôret hennes siden det får det til å virke mer rent og uberørt.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (25)

Rektangulære kanter

Rektangulære bilder er ikke vanlig på Instagram.

Så denne typen grenser vil definitivt skille seg ut.

Dette temaet er perfekt hvis du vil at feeden din skal fremstå elegant og sofistikert. Ikke bare får det feeden din til å virke ren, men den kan også fremheve visse detaljer i et bilde.

Det hvite rommet kan også forbedre seeropplevelsen. Det gjør bildene lette for øynene og får det til å virke rent og ryddig.

Ta en titt på Naomi Rahims (@auroradesign) Instagram-feed for å se grensens effekt.

9 strålende estetiske Instagram-kontoer som skiller seg ut (26)

Blandede hvite kanter

En annen måte du kan dra nytte av hvite mellomrom er ved å bruke blandede kanter.

Dette er perfekt hvis du ønsker å oppnå en unik feed som fremhever hvert bilde. Fordi størrelsen på hvert bilde ser ut til å variere på grunn av det hvite rommet, trekkes øynene våre naturlig mot det.

Over til deg

Det er på tide med en kort oppsummering.

Å velge blant de beste Instagram-feedideene er et must hvis du vil gjøre det stort på Instagram.

Siden seerne danner sitt førsteinntrykk via feeden, må du planlegge hvordan den skal se ut.

Hvilke filtre skal du bruke?

Hva blir utseendet og følelsen?

Dette er en utfordring hvis du ikke er en foto- eller designekspert.

På den lyse siden er det mange måter du kan krydre feeden din på. Her er en oppsummering av våre beste Instagram-feedideer:

  1. Bestem Instagram-estetikken din
  2. Eksperimenter med rutenettoppsett
  3. Fremhev merkevarens identitet
  4. Lek med ord
  5. Fokuser på kjernefargene dine
  6. Bruk god typografi
  7. Lag videoer som forteller historier
  8. Krydre ting med illustrasjoner
  9. Velg en kant og hold deg til den

Ved hjelp av Skeds visuelle Instagram-planlegger og bilderedigering bør du kunne sette disse ideene ut i livet og lage en flott feed som er klar for suksess!

Hvis du ønsker å dele ut timer i arbeidsflyten for sosiale medier, meld deg påSkeds 7-dagers prøveversjon. Vår alt-i-ettInstagram-planleggerlar deg automatisk legge ut bilder, karuseller, historier, videoer og mer. Merk lokasjoner, brukere og produkter og administrer alle hashtaggene dine på ett sted for å spare 5+ timer hver uke.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 25/01/2024

Views: 6180

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.