130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (2023)

Kjærlighetsmeldinger til kjærester er spesielle for å sette stemningen. Vær der for dinkjæresteog få henne til å smile med en søt kjærlighetsmelding. Det er veldig viktig i et forhold å ta godt vare på hverandre samt pleie båndet og hva er vel bedre enn en romantisk melding til en kjæreste? Send noenkjærlighetsmeldingertil kjæresten din og få henne til å føle kjærligheten du har dypt i hjertet ditt. Uttrykk din kjærlighet og takknemlighet til henne og nevne hvor takknemlig du er for å ha henne i livet ditt.

 • Kjærlighetsmeldinger til kjæresten
 • Romantiske meldinger til kjæresten
 • Søt melding til kjæresten
 • Jeg elsker deg meldinger til kjæresten
 • Kjærlighetstekster for kjæresten
 • Kjærlighetssitater for kjæresten

Kjærlighetsmeldinger til kjæresten

Du er alt jeg ønsker meg i livet, jeg lover å elske deg hele livet.

Jeg kan ikke forestille meg et liv uten deg, kjære. Jeg føler meg heldig som har deg i livet mitt.

Jeg er kanskje ikke en perfekt kjæreste. Men min kjærlighet til deg er den sanneste av alt. Hvert eneste hjerteslag sier at det er sant!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (1)

Takk for at du alltid er der for meg, jeg trenger at du er i livet mitt for alltid!

Du er mitt eneste solskinn som gjør alt lysere og lykkeligere bare ved å eksistere. Kjære venninne, jeg vil alltid holde deg nær meg for alltid og alltid.

En dag uten din kjærlighet er en dag uten liv. Jeg elsker å være med deg.

Du er den siste tanken når jeg legger meg og den første når jeg våkner. Elsker hvordan jeg er pakket inn i tankene dine hvert øyeblikk, kjære venninne.

Min enestående, min elskede kjæreste - takk for at du lever i hjertet mitt og tar vare på det. Jeg elsker deg mer enn du noen gang vil vite.

Uansett hvor du går, vil hjertet mitt alltid være for deg. Vi kan ikke skilles på noen måte. Det er ingen andre jeg heller vil tilbringe livet mitt med. Jeg elsker deg kjære.

Gud ga meg en vakker kvinne som har blitt min ekte venn, en lidenskapelig elsker, en kjærlig følgesvenn, og den jeg ikke kan leve uten! Jeg elsker deg mer enn ord kan si!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (2)

Jeg føler meg heldig fordi du er kjæresten min! Jeg elsker deg så mye!

Uansett hvor mange år som går, kan jeg ikke slutte å bli forelsket i deg!

Du er den mest nydelige, herlige, søte, vakre, blendende, sanselige og fantastiske. Du er mitt alt. Jeg elsker deg så mye kjære!

For hver dag som går, kommer du bare nærmere hjertet mitt. Måtte tilliten og forståelsen som vi deler blant oss vokse for hver dag som går. Jeg elsker deg.

Å lengte etter deg og ønsket om å tilbringe hvert sekund av dagen med deg er ikke et behov, det er et ønske på dette tidspunktet. Takk for at du gir livet mitt mening, kjæreste.

Jeg trenger at du er i livet mitt for alltid. Fortsett å velsigne meg med din kjærlighet baby.

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (3)

Du har alltid vært der for å støtte meg, ta vare på meg og elske meg betingelsesløst. En kjæreste som deg er som en ren velsignelse.

Forholdet vårt er som Tom og Jerry. Vi erter hverandre, jager hverandre, slår ned hverandre og irriterer hverandre, men vi kan ikke leve uten hverandre.

Kjæresten min, jeg må være den heldigste mannen som har noen som deg i livet mitt! Hver dag i livet mitt er vakker på grunn av deg! Du er mitt alt!

Ord kommer til kort hvis jeg vil beskrive hvor mye du betyr for meg, men jeg håper min kjærlighet forteller deg hva mine taler ikke kan! Jeg elsker deg engel.

Baby, du er ikke bare min partner, men min beste venn, mitt nei. 1 støttespiller, min mentor, min terapeut og min lykkefremkaller. Jeg elsker deg!

Min kjære, du er den snilleste personen jeg noen gang har møtt. Du er fantastisk!

Baby, alt stresset mitt forsvinner når du er med meg! Du er min lykke!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (4)

Jeg vil bare at vår kjærlighet skal vare. Fordi du er unik, kan jeg ikke få deg fra tankene mine. Jeg elsker deg.

Jeg vil heller være i ditt hjerte enn i ditt sinn. For sinnet kan glemme, hjertet vil alltid huske. Jeg elsker deg, min kjære.

Jeg elsker deg og vil aldri gi slipp på deg, for livet uten deg ville vært elendig.

Ville bare minne deg på at du er min slutt og begynnelse. Takk for at du bringer så mye glede og lykke til livet mitt, kjæresten.

Romantiske meldinger til kjæresten

Jeg kunne skrevet tusen dikt som beskriver min kjærlighet til deg, men det ville fortsatt ikke være nok. Ord er for ømme til å bære vekten av min kjærlighet!

Jeg skulle ønske det er 8 dager i uken og 25 timer i døgnet, slik at jeg kan være med deg lenger hver dag for jeg kan ikke få nok av deg. Jeg savner deg allerede, jeg elsker deg.

Jeg har forelsket meg så mange ganger i livet. Men hver gang var det med deg! Du gjorde meg avhengig av å elske deg!

Du er skatten som jeg har lett etter hele livet. Takk for at du legger dine varme hender rundt meg og gir meg ly.

En million stjerner kan lyse opp nattehimmelen. Men et enkelt smil kan lysne opp hele noens univers. Smilet ditt lyser opp min verden hver dag!

Den største inspirasjonen i livet er støtten til den kjære. For alt du har gjort for meg, kan jeg bare elske deg mer enn noen gang!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (5)

Jeg elsker hvordan du fortsetter å løpe gjennom hodet mitt, hele dagen lang. Takk for at du er min, kjære venninne. Elsker deg så mye.

Den største gleden i livet mitt er å våkne hver morgen og vite at du er min. Ingenting kan være mer tilfredsstillende enn denne følelsen!

Hjertet mitt var jern og du var den med en magnet. Så hvordan kunne jeg motstå å falle for deg! Jeg elsker deg, kjære!

Jo mer vi tilbringer tid med hverandre, jo mer blir jeg forelsket i deg. Du er alt jeg ønsker meg i livet!

Jeg kan ikke forestille meg et liv eller en verden uten deg lenger; min fortid er malt med deg; min nåtid er deg og min fremtid vil alltid ha deg.

Jeg kan ikke huske en natt uten å drømme om deg, jeg kan ikke huske en dag uten å tenke på deg. Jeg kan ikke huske et øyeblikk uten å elske deg!

Hele mitt liv har jeg vært på et havarert skip på jakt etter en destinasjon, helt til jeg fant deg. Du er mitt anker, mitt hjem. Kjære, jeg elsker deg så mye.

Elsker hvordan du og jeg er den evige typen kjærlighet, kjære venninne. Du er mitt alt - i dag, i morgen og hver dag, kjærlighet.

Den eneste personen jeg trenger rundt er deg, babe. Aldri la meg gå! Jeg elsker deg så mye, min dyrebare venninne.

Selv om jeg sa tusen ord til deg om hvor mye jeg virkelig elsker deg og hvor fantastisk du er, ville det fortsatt ikke vært nok. Min kjærlighet til deg har ingen ende og ingen grenser.

Les også:Lange kjærlighetsmeldinger til kjæresten

Søt melding til kjæresten

Når noen forteller meg at de tror engler bare eksisterer i historier, viser jeg dem bildet ditt.

Du er så vakker, noen ganger kan jeg ikke tro at du er ekte. Det føles som om du er noe jeg har forestilt meg for meg selv.

Kysser deg, klemmer deg, får deg til å le av de dumme vitsene mine, stirrer på deg som en gal fan, savner deg når du er borte. Jeg bare elsker deg og vil fortsette å gjøre det hele livet.

Jeg ville fortelle deg at uansett hvor jeg er, uansett hva som skjer, vil jeg alltid tenke på deg, og tiden vi tilbrakte sammen, som min lykkeligste tid. Jeg ville gjort alt om igjen hvis jeg hadde valget. Ingen anger.

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (6)

Hver gang jeg tenker på en verden uten deg ved min side, verker hjertet mitt, og smerten oppsluker hele meg selv. Jeg elsker deg til døden!

Uansett hva som har skjedd. Uansett hva du har gjort. Uansett hva du vil gjøre. Jeg vil alltid elske deg. Jeg sverger.

Du vet ikke, men smilene dine kan blidgjøre alt inkludert livet mitt, dagene og kaffen min. Hvordan kan jeg tro at du ikke er laget av sukker?

Minner som vi har skapt sammen vil alltid gjøre meg glad til den siste dagen i livet mitt. Jeg er sikker på at du alltid vil være der for å dele gleden min!

Hvis jeg kunne gi deg én ting i livet, ville jeg gitt deg muligheten til å se deg selv gjennom mine øyne. Først da vil du innse hvor spesiell du er for meg.

Selv i dag føler jeg det samme, Dagen jeg møtte deg første gang, Du er den jeg tenker på, Du er virkelig en av få! Men la meg fortelle deg noe, det er enkelt, ikke nytt, jeg er så glad i deg!

Å se ekte kjærlighet for meg i øynene dine er favorittsynet mitt. Du er den beste, jenta. Elsker deg til månen og tilbake.

Takk for at du er en slik inspirasjon for meg. Du fullfører meg på alle mulige måter. Elsker deg så mye, kjæresten min.

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (7)

Du har berørt livet mitt fra så mange vinkler at det er vanskelig å tenke på en morgendag uten deg. Du er ikke et valg lenger, du er en nødvendighet!

Jeg elsker deg, som jeg aldri har elsket en annen eller noen gang kommer til å gjøre igjen, elsker jeg deg med alt jeg er, og alt jeg noen gang vil være.

Du gir livet mitt ny mening. Kjærligheten, omsorgen, respekten og forståelsen du tilbyr - jeg kan aldri søke noe annet. Elsker deg babe.

Jeg elsker deg meldinger til kjæresten

Du gjør en million ting for meg, men alt jeg kan gjøre er å fortsette å elske deg! Jeg håper du vet hvor spesiell du er for meg. Jeg elsker deg!

Baby, hvis jeg kunne vise deg hjertet mitt, ville du sett hvor håpløst jeg er forelsket i deg! Du er mitt lykkelige sted og jeg elsker deg!

Når du smiler til meg, blir min eksistens meningsfull. Du er den beste gaven til meg fra Gud som jeg vil verdsette og respektere. Jeg elsker deg mye, jenta mi.

Du kom og fikk meg til å tro på skjebne, skjebne og ekte kjærlighet. Og ja, du er alle disse for meg. Jeg elsker deg så mye, kjære venninne.

Jeg takker Gud hver dag for at han lot oss krysse veier og forelske oss i hverandre. Jeg elsker deg i dag, i morgen og for alltid!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (8)

Du gjør livet mitt verdt å ri og jeg er helt forelsket i deg, min vakre og fantastiske kjæreste.

Jeg trodde ikke på eventyr før livet mitt begynte å se ut som ett! Min prinsesse, du gjør livet mitt verdig! Jeg elsker deg så mye!

Jeg vil følge deg til ingensteds og overalt hvis du fortsetter å holde hendene mine slik. Jeg er så heldig som har deg. Jeg elsker deg!

Ingen i denne verden kan gjøre meg så uanstrengt og oppriktig glad som deg! Takk for at du er mitt solskinn, jeg elsker deg!

Din lykke er avgjørende viktig for meg - fordi det er grunnen til min lykke. Måtte jeg få holde deg glad gjennom hele livet! Elsker deg, gf.

Kjæreste kjæresten min, fargene du legger til livet mitt gjør det så levende og herlig. Du får meg til å bli gal av deg igjen og igjen. Elsker deg.

Les også:Takkmeldinger for kjæresten

Kjærlighetsmelding til ny kjæreste

Du var kvinnen jeg lette etter for å fullføre meg på alle måter. Jeg har vært lykkelig i livet mitt siden du gikk inn i det. Jeg elsker deg med hele mitt hjerte.

Hvert øyeblikk jeg tilbringer med deg er verdifullt. Jeg elsker de fantastiske følelsene vi har, og jeg elsker deg også, min vakre kjæreste. Jeg vil alltid være der for deg.

Ordene mine blir stum når jeg er med deg. Det er hjertet som snakker til deg, og det sier: Det elsker deg.

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (9)

Baby, du har fascinert meg siden dag 1, men hver dag finner jeg stadig nye grunner til å elske deg mer. Vær min for alltid!

Livet var som en dødelig storm inntil din kjærlighet reddet meg. Jeg druknet i fortvilelse, men nå svever jeg i himmelen. Jeg elsker deg!

Jeg drukner i alt ditt hver dag, og jeg angrer ikke på at jeg valgte deg om og om igjen. Du er kjæresten min, min eneste babe.

I det øyeblikket jeg så deg første gang, vant smilet ditt hjertet mitt. Vi ble skapt for å være sammen, og jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt med deg. Jeg elsker deg så mye, kjære.

Du vil alltid være sentrum i hjertet mitt. Jeg kan ikke engang sette ord på hva jeg føler for deg. Du er kvinnen i drømmene mine, og jeg vil alltid elske og elske deg.

Kjærlighetstekster for kjæresten

Smilet ditt er min favoritt ting i verden! Jeg elsker deg kjære!

Angel, du er det beste som har skjedd meg. Jeg elsker deg!

Babe, hjertet mitt knuser selv om jeg ikke ser deg på en dag. Jeg savner deg!

Jeg gjør kanskje hundre ting samtidig, men tankene mine tenker alltid på deg!

Kjærlighet er et ord på fire bokstaver, men hvis det var en person, ville det vært deg, jenta mi.

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (10)

Savner en engel ved siden av meg. Kom raskt, søta! Venter spent på å se deg!

Å elske deg er min daglige rutine og å gi deg en varm klem er favoritthobbyen min!

Du er grunnen til hver vakre morgen i livet mitt.

Jeg elsket deg i går og jeg elsker deg mer i dag!

Kysset ditt er min daglige dose av lykke og trøst. Jeg savner deg så mye. Kan ikke slutte å tenke på deg hele tiden!

Noen mennesker er altfor vakre til å beskrives med ord. Du er en av dem.

Kjærlighetssitater for kjæresten

«Dine ord er min mat, pusten din er min vin. Du er alt for meg." – Sarah Bernhardt

Jeg har kanskje ikke fortalt deg sannheten. Sannheten er at du ikke er favoritten min. Du er min eneste, min første og min siste!

Å elske deg er som å være omgitt av himmelens velsignelser. Din kjærlighet får meg til å føle meg komplett!

Kjærlighet handler ikke om å komme nær hverandre. Noen ganger handler det om å være langt fra hverandre, men likevel føle seg nærmest hverandre!

"Elsket deg i går, elsker deg fortsatt, alltid har, alltid vil." – Elaine Davis

Jeg har aldri møtt noen som viser meg slik kjærlighet, respekt og forståelse. Jeg skulle ønske jeg en dag kunne lære å oppmuntre deg som du gjør meg. Jeg elsker deg mye!

Jeg kunne elsket deg av mange grunner. Men jeg bestemte meg for å elske deg for det du er og for det du ikke er! Jeg elsker deg!

Ingenting i denne verden kan noen gang stoppe meg fra å tenke på deg. Ingen i denne verden kan ta den plassen du har i hjertet mitt!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (11)

«I hele verden er det ikke noe hjerte for meg som ditt. I hele verden er det ingen kjærlighet til deg som min." – Maya Angelou

Jeg begynte ikke å leve før jeg møtte deg; Å elske deg ga livet mitt mening og tvang meg til å fortsette å leve.

Å elske deg er ikke min svakhet. Det er min største styrke og min største selvtillit. Nå kan jeg tydelig se hvor fremtiden min hører hjemme!

"Uansett hva som skjer i morgen, eller for resten av livet mitt, er jeg lykkelig nå ... fordi jeg elsker deg." – Groundhog Day

Mitt hjerte for deg vil aldri knekke. Smilet mitt til deg vil aldri falme. Min kjærlighet til deg vil aldri ta slutt. Jeg elsker deg!

Det er ikke sant at kjærlighet ikke skaper grenser, fordi min kjærlighet til deg har skapt grenser i hjertet ditt slik at ingen andre kan komme inn.

Jeg har aldri hatt et øyeblikks tvil. Jeg elsker deg. Jeg tror fullt og helt på deg. Du er min kjære, min grunn til å leve.

Når vi klemmer, kribler det i hjertet mitt. Når vi kysser, syder sjelen min. Jeg føler meg glad når vi koser. Vi er begge i, kjærlighet er en vakker boble. Jeg elsker deg.

Les også:Takk Mine kjærlighetsmeldinger og sitater

Kjærlighetstekster for kjæresten

Jeg savner det smilet ditt, jente! Kom snart!

Jeg elsker deg slik en druknende mann elsker luft. Og det ville ødelegge meg å ha deg bare litt.

Gleder meg til å møte deg i dag, jente! Føler seg spent!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (12)

Minutter går som evigheter uten deg, jente! Kom til meg fort!

Der er hjertet mitt, som jeg har lagt i når jeg elsker deg. Og så er det deg, som jeg elsker mer enn meg selv.

Ha noe spesielt til deg, jente! Så kom raskt for å vite hemmeligheten!

Dagen min virker kjedelig uten deg, jente. Venter på å se smilet ditt.

Jente, jeg savner deg så mye! Vil bare ha deg foran øynene mine.

Jeg vil holde deg i hånden, jente. Så kom til meg nå!

Morsomme kjærlighetsmeldinger til kjæresten

Du kan være hvor som helst med hvem som helst. Men du bestemte deg for å være her og være kjæresten min. En flott avgjørelse fordi jeg er veldig flink til å elske deg!

Du er så søt at du nesten er som en Barbie-dukke. Bortsett fra det faktum at dukker ikke slåss og de heller ikke roper på noen!

Jeg vet ikke hvilken forholdsstatus jeg skal bruke for Facebook fordi det er ingenting som heter "galt forelsket", som jeg er med deg. Jeg elsker deg.

Jeg liker å kysse deg på leppene og i pannen. Du er for søt, jeg skulle ønske du var en sjokoladeplate. Og sminken din smaker også godt!

Jeg er så fortapt i kjærligheten din at jeg ikke vet hvem jeg var før jeg elsket deg. Alt jeg vet er at jeg ble født til å elske deg!

Forhold er som fengsler. noen ganger vil du unnslippe det, noen ganger er fengselsvakten altfor nydelig til at du kan tenke på å rømme!

Ingen verdslig ting kan uttrykke min kjærlighet til deg. Og du forventer noen få ord for å gjøre det? seriøst, jeg trenger en ordbok full av ord fra himmelen!

Hvis du ble født under Kleopatras regjeringstid, måtte jeg kjempe mot Julius Cæsar for å vinne deg. Og Cleopatra ville vært så sjalu!

Kjære, jeg vil aldri se tårer i de vakre øynene fordi du savner meg, jeg vet at jeg er uimotståelig uansett! Så vær så snill å møte meg snart!

Babe, visste du at du ser penest ut når du gjesper med åpen munn? Jeg synes du er helt nydelig sånn!

Du kan like:Søte ting å si til kjæresten din

Søte kjærlighetsmeldinger til henne

Jeg lukker øynene og alt jeg ser er deg. Du trøster mitt spredte sinn hele tiden. Det er ingenting i denne verden som kan hindre meg i å elske deg!

Alle kampene vi har hver dag spiller ingen rolle lenger når jeg ser smilet ditt på slutten av dagen! Hvis det ikke er ekte kjærlighet, hva er det da!

Jeg vet ikke om noen annen ting i livet mitt som gir meg så mye glede som din lykke gir meg! Jeg kan bare ikke motstå meg selv fra å gjøre deg glad!

130+ kjærlighetsmeldinger til kjæresten - søte kjærlighetssitater (13)

Jeg er ganske sikker på at jeg ble født til å elske deg. Jeg skulle ønske vi hadde møttes noen år tidligere, slik at vi kunne hatt noen flere år sammen!

Din kjærlighet er min inspirasjon. Uten deg kan jeg bare ikke forestille meg hvordan livet mitt ville vært, jeg er glad Gud ga meg like spesiell som deg. Jeg elsker deg.

Kysser deg, tenk på deg, klem deg, sikler over deg, savner deg, drømmer om deg – dette er tingene jeg kan gjøre når som helst, hvor som helst og hele dagen. Jeg elsker deg.

Vår kjærlighet er som en rose, som blomstrer om våren. Det fortsetter å vokse ettersom tiden går. Den er evig som solen. Jeg kan ikke eksistere uten deg. Jeg elsker deg så mye.

Kjærlighet er spesiell når det er sant alt jeg tenker på er meg og deg, du er alltid i tankene mine alle bekymringer og tristhet er igjen, jeg elsker deg, jenta mi. Du vil alltid være i mitt hjerte.

Hvis du noen gang spør meg hvor mange ganger du har krysset tankene mine, ville jeg sagt en gang. For du kom og dro aldri. Elsker deg for mye hjertet mitt!

Å forklare deg hvor mye og hvorfor jeg elsker deg, vil være som jeg beskriver hvordan vann smaker. Det er umulig. Jeg bare elsker deg!

Akkurat som hvordan ingenting og ingen kan komme i nærheten av å se like pen ut som deg, ingenting og ingen kan komme i nærheten av å elske deg så mye som jeg gjør. Jeg elsker deg.

Damen i livet ditt elsker deg ikke bare av hele sitt hjerte, men tar vare på deg og støtter deg til det fulle! Dette er noe så spesielt å bli begavet med. Å kunne dele dine små øyeblikk av hver dag med kvinnen du drømmer om er virkelig en velsignelse! Hvis du føler deg heldig som kan dele reisen din med henne, kast bort ingen tid og gi henne beskjed med en gang! Sett pris på personen som gjør så mye for deg! Send kjæresten din noen kjærlighetsmeldinger hver dag som berører sjelen hennes og får henne til å føle seg spesiell! Kjærlighet er noe som aldri skal holdes skjult, men uttrykkes sjenerøst. Så ta denne sjansen og åpne hjertet ditt ved å sende søte meldinger til kjæresten din! Hvis du vil at kjæresten din skal være partneren din for alltid, ikke glem å gjøre henne glad på denne enkle, men omsorgsfulle måten! Håper meldingene nevnt her vil hjelpe deg med å formidle din kjærlighet og ønsker.

DELE PÅ

FacebookHva skjerTwitterFest denLinkedIn

LES MER

 • Søte ting å si til ekskjæresten din for å få henne tilbake
 • Søte ting å si til kjæresten din
 • Søte god morgenmeldinger til henne
 • Søte god morgenmeldinger til ham
 • Gode ​​ettermiddagsmeldinger til henne

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 07/08/2023

Views: 6162

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.