11 beste eyelinerrecensies van 2023 | Koopgids - TheTaggy (2023)

Beste eyeliner 2023Het is een hoog gepigmenteerd schoonheidsproduct dat duidelijke lijnen en contouren creëert. Vaak vallen alle kleurproducten die kunnen worden gebruikt om pijlen te maken in deze categorie. Deze classificatie is echter onjuist. In de klassieke zin is eyeliner een product met een crème-, vloeistof- of geltextuur voor ooglidmake-up.Onder de gedifferentieerde kenmerkentandheelkundigschoonheidProduct.

 • Delicaat – ook geschikt voor het bewerken van gevoelige slijmvliezen.
 • Relatieve moeilijkheidsgraad – Om een ​​perfecte schutter te zijn, moet je eerst je hand vullen.
 • Duurzaamheid – Door de unieke samenstelling blijven de pigmenten tot 24 uur op de huid zonder te rollen en hun helderheid te verliezen.

Welke eyeliner is het beste? Lezers hebben gesproken!

Klik hierom hun opwachting te makenmeest aanbevolenAanbevolen voor 2023

2023년 최고의 아이라이너 11개 리뷰 | 구매 가이드 - TheTaggy (1)

Viltstiften en voeringen zijn populaire synoniemen voor bekende namen.

De beste eyeliner is een van de meest essentiële basisschoonheidsproducten.cosmeticatas. Veel mensen kunnen zich hun dagelijkse make-up niet voorstellen zonder eyeliner. Welke hulpmiddelen moet ik gebruiken om de perfecte eyeliner te creëren en hoe vind ik de "juiste" eyeliner? Wij beantwoorden deze en alle andere gerelateerde vragen. wij hebben het ook uitgelegdbeste wimperkruller2023.

Hoe kies je de beste eyeliner voor jou?

Een licht accent op de ogen in de vorm van een verleidelijke, licht naar boven gerichte pijl ziet er altijd voordelig uit. Als een klassiek zacht potlood geschikt is om dunne strepen met een staart te tekenen, dan heb je een speciale voering nodig om trendy kattenoogmake-up te creëren.

Meest aanbevolen aanbevolen producten in 2023

Om de perfecte eyeliner te vinden, moet je rekening houden met meerdere factoren tegelijk: de kleur van je ogen en de make-up die je wilt gebruiken.

Breng het aan op de rug van uw hand om het product te testen. Zo kunt u eenvoudig controleren of u tevreden bent met de verzadiging en dikte van uw lijnen.

Als u een gevoelige of allergische huid heeftZorg ervoor dat de formule hypoallergeen is.

soorten eyeliner

Vervolgens stellen we voor om de classificatiefunctie te begrijpen. Over het algemeen kunnen alle liners liners worden onderverdeeld op basis van twee criteria: formaat en kleur.

stevige eyeliner

Dit is het meest voorkomende type eyeliner. Ten eerste is het eenvoudig aan te brengen. Ten tweede kun je zowel dunne als dikke lijnen tekenen. Ten derde zijn ze over het algemeen duurzaam. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder Classic (een potlood dat regelmatig moet worden geslepen).

vloeibare eyeliner

Dit is het meest voorkomende product dat wordt verkocht in kleine flesjes met een applicatorborsteltje. Ideaal voor het maken van elegante paardenstaartpijlen. Als je handen al vol zitten met make-up en je gemakkelijk een dunne, strakke lijn op je oogleden kunt trekken, raden visagisten aan om vloeibare eyeliner te gebruiken. Het biedt een rijke dekking, hardt snel uit en rolt niet uit gedurende de dag. Als je pijltekenvaardigheden nog steeds ontbreken, is het beter om vloeibare eyeliner aan te brengen en te wachten.

viltstift

Een functioneel product waarmee je letterlijk onderweg make-up kunt aanbrengen. Het betekent niet dat u over bepaalde vaardigheden en capaciteiten beschikt. De dikte van de pijllijn wordt bepaald door de viltpunt.

droge eyeliner

Een zeer zeldzame soort die lijkt op een gewone schaduw. Ideaal voor rokerige make-up. Het kan worden gebruikt om zowel dunne als dikke lijnen te tekenen. Het voordeel is dat het niet uitloopt als je per ongeluk met je vinger op de pijl drukt. Omdat eyelinerpotloodformules vaak waterproof zijn, kan micellaire olie of een tweefasenproduct als make-upremover worden gebruikt. We hebben in dit artikel al gesproken over hoe je make-up op de juiste manier kunt afwassen.

eyeliner op gelbasis

De rijke, dichte textuur zorgt voor een heldere pigmentafwerking. Het onderscheidt zich door een recordbestendigheid en blijft tot 24 uur op de huid zitten.

oogschaduw

Een andere optie om de ogen naar voren te brengen en pijlen te tekenen is gewone oogschaduw. U kunt een platte schuine borstel gebruiken en deze over de reeds voltooide pijl aanbrengen om de kleur meer verzadigd te maken. Breng vervolgens een primer aan zodat deze gedurende de dag niet afbrokkelt of kleurverzadiging verliest, en begin met je make-up.

eyeliner op kleur

 • zwarte eyelinerEen tijdloze klassieker, maar tegenwoordig moet je je niet alleen daartoe beperken. Contrasterende accenten zijn in de mode.
 • Bruine eyeliner:Het past organisch bij de strikte dresscode op kantoor en is geschikt voor natuurlijke naaktmake-up.
 • Grijze eyeliner:De beste optie voor meisjes met een koud kleurtype. Het benadrukt de natuurlijke schoonheid en uitdrukkingskracht door de ogen subtiel te accentueren.
 • Glanzende eyeliner:Trendy opties voor gedurfde en buitengewone make-up. Verwacht wordt dat de populariteit deze zomer zijn hoogtepunt zal bereiken.
 • Blauwe eyeliner:Denk je nog steeds dat de felblauwe pijl het lot van de bakkerijverkoper is? Laat dat vooroordeel varen! Dit voorjaar is blauwe en blauwe make-up relevanter dan ooit.
 • Witte eyeliner:Afbeeldingen kunnen snel worden vernieuwd om interessante opmerkingen te geven.

Waar zijn de pijlen voor? Welke soorten pijlmake-up zijn vandaag relevant?

2023년 최고의 아이라이너 11개 리뷰 | 구매 가이드 - TheTaggy (2)
 • Baseren. Small Edge - Geschikt op elk moment langs de wimperlijn en raakt nooit uit de mode.
 • Twee paardenstaarten. Deze make-upoptie voegt onmiddellijk een flirterig tintje toe aan uw afbeelding.
 • klassiek. Het is van gemiddelde dikte langs het ooglid en licht verhoogd aan de punt.
 • half. In dit geval blijft de hoek van het binnenste ooglid ongeverfd, waardoor het totaalbeeld wordt opgefrist en de ogen visueel worden vergroot.
 • Arabisch. Het houdt zowel het onderste ooglid als het bovenste ooglid vast. Een heel stoer gezicht.

Het formulier moet worden geselecteerd op basis van individuele kenmerken. Eigenaars van uitstekende oogleden moeten bijvoorbeeld kiezen voor de basis- en klassieke versie, waarbij ze Arabieren vermijden.

Hoe teken je snel een mooie ooglijn?

Hoe teken je de beste ooglijn? Het algoritme voor het gebruik van de tool wordt bepaald door een formule. Hieronder leggen wij uitgebreid uit hoe u de verschillende weergaven kunt gebruiken.

Als je net begint met het beheersen van ingewikkelde make-up, kies dan voor een eyeliner met een viltstift. Dit is de gemakkelijkste manier om een ​​pijl te tekenen.

Bij het tekenen van scherpe, rechte lijnen kunnen beginners de beschikbare hulpmiddelen gebruiken, zoals ponsband, lepels of creditcards.

Instructies voor vloeibare vorm

Het make-upproces vindt plaats in drie fasen.

 • De eerste is de voorbereiding van de huid.. De oogleden moeten worden ontdaan van talgafscheiding en vervolgens worden aangebracht met een primer of base.
 • De tweede is om de "staart" te tekenen.Het moet vrij zijn van krullen en wordt uitgevoerd met een helling van 30 graden.
 • de derde rand. Borstel gewoon langs de wimperlijn.
 • Je pijl is klaar!

voor gel-eyeliner

Gel-eyeliners zijn vergelijkbaar met traditionele eyeliners. Elena Krygina, de toonaangevende visagiste van het land, zal je gedetailleerd vertellen over de fijne kneepjes van het werken met hen.

Hoe gebruik je de viltstift-eyeliner?

Dit toolformaat is waarschijnlijk het handigst. Hoe gebruik ik het?

 • Eerst moet je de huid op de gebruikelijke manier voorbereiden.
 • Vervolgens gaan we verder met het "markeren van de grenzen" en schetsen we de toekomstige pijlen.
 • Teken een paardenstaart en lijn langs het ooglid en vul de lege gebieden in met pigment.

papiertape

Het meest problematische deel van een pijl is meestal de staart. Gebruik papieren tape om het egaal en niet-vettig te maken tot de gewenste dikte. Bevestig het aan de buitenste hoek van het oog in een hoek van 45 graden (de beste optie) en begin vervolgens als een liniaal langs de "staart" van de pijl te tekenen. Zodra je een schoon, gelijkmatig lijntje hebt, verwijder je de tape en teken je met eyeliner een strookje langs de rand van je wimpers. compleet!

Lepel

Een ander "gereedschap" dat je altijd bij de hand hebt en van pas kan komen bij het maken van gelijkmatige, scherpe pijlen is een lepel. In tegenstelling tot plakband helpt het om niet alleen de "staart" van de pijl, maar ook het hoofdgedeelte nauwkeurig te tekenen. Het algoritme is hetzelfde. Breng de lepel aan op de buitenste ooghoek in een hoek van 45 graden en breng hem vervolgens aan op het ooglid, waarbij u een gelijkmatige boog tekent van de "staart" naar de binnenhoek van het oog.

Visitekaartje

Elk meisje lijkt een creditcard, korting of visitekaartje te hebben. Hoe kan ik helpen pijlen te maken? Bevestig loodrecht op de bovenste lijn van de buitenste ooghoek om de richting van de pijlstaart te bepalen. Volg na het tekenen de wimperlijn met een potlood, highlighter of vloeibare eyeliner en verbind deze met de getekende lijn.

per punt

De moeilijkste eyeliner om te gebruiken voor nieuwkomers op het gebied van make-up is vloeibaar, maar kan ook getemd worden. Lijn verschillende punten uit langs de wimperlijn. Dit wordt het "concept". Verbind vervolgens de punten. Als uw handen trillen, plaats dan uw ellebogen op een tafel ter ondersteuning.

goede fouten

Een andere gemakkelijke manier voor beginners om pijlen te tekenen is door de lijnen te tekenen terwijl ze werken en eventuele fouten vervolgens te corrigeren met een vochtig wattenstaafje. Make-up verwijderaar is hiervoor niet geschikt. Los het pigment op in de eyeliner en de pijl zal vloeien.

Voor degenen die voor het eerst geen pijlen hebben getekend, is alles eenvoudiger. Trek met een eyeliner met viltstift een rechte lijn zo dicht mogelijk bij de wimperlijn. BELANGRIJK: Vergeet niet dat de pijllijn de oogplooi niet mag overlappen. Anders zullen er rimpels ontstaan ​​en zullen de pijlen onregelmatig gevormd zijn.

Als uw omtrek een beetje wazig wordt tijdens het tekenen van de pijl, kunt u dit eenvoudig corrigeren met een stijltang.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen

Wat te doen als uw eyeliner droog is?

De standaard houdbaarheid is 6 maanden. Als uw voering echter eerder dan gepland droogt, kunt u deze weer tot leven brengen door een reeks eenvoudige stappen te volgen.

 • Plaats het product in een luchtdichte verpakking.
 • Plaats in een bak met matig heet water.
 • Verwijder na 10-15 minuten.

Ook kan de samenstelling worden verdund met gewone oogdruppels.

Hoe eyelinermake-up af te wassen?

Voor deze doeleinden is het meest voorkomende micellaire water perfect. Dompel de spons onder en teken een rechte lijn van de binnenhoek naar de buitenhoek. Verwijder vervolgens eventuele resterende resten en breng een vochtinbrengende crème rond de ogen aan.

Hoe bewaar ik eyelinerproducten?

Het wordt aanbevolen om direct zonlicht te vermijden en cosmetica op een donkere plaats bij kamertemperatuur te bewaren. Ultraviolette stralen zijn schadelijk voor cosmetica en vernietigen hun formules.

Wat moet ik doen als de afbeelding niet goed is getekend?

Als uw nieuwe voering de kleur niet goed draagt ​​en een ongelijkmatige afwerking geeft, is deze mogelijk over de houdbaarheidsdatum heen. U kunt de behandeling activeren door regelmatig oogdruppels toe te voegen.

Het maakt formules vloeiender en vereenvoudigt het tekenen van pijlen. Vervolgens presenteren we onder uw aandacht de topranglijst van de goedkoopste gel- en droge eyeliners!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 04/06/2023

Views: 6100

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.